Stiri

WhatsApp nu va limita funcționalitatea pentru cei care nu acceptă noua politică de confidențialitate

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

WhatsApp a confirmat că nu va limita funcționalitatea pentru acei utilizatori care refuză să accepte noua politică de confidențialitate.

WhatsApp nu va limita funcționalitatea pentru cei care nu acceptă noua politică de confidențialitate

WhatsApp a preluat propriile revendicări în urma dezaprobării la nivel mondial a noii sale politici de confidențialitate. Compania a anunțat inițial că va limita funcționalitatea aplicației sale pentru utilizatorii care nu acceptă noua politică de confidențialitate, dar aplicația de socializare nu mai intenționează să o facă.

Într-o declarație oferită celor de la „The Verge”, un purtător de cuvânt al WhatsApp a spus: „Având în vedere discuțiile recente cu diferite autorități și experți în confidențialitate, vrem să precizăm că nu vom limita funcționalitatea modului în care funcționează WhatsApp pentru cei care nu au acceptat încă actualizarea „. Noua politică de confidențialitate care permite WhatsApp să partajeze cu Facebook chat-ul unui utilizator cu un cont de afaceri, trebuia să fie difuzată pe 8 februarie 2021, dar întârzie de atunci. Politica a fost acum amânată la nesfârșit, în timp ce aplicația va continua să le amintească celor care nu au acceptat încă politica.

WhatsApp spune că majoritatea utilizatorilor care au văzut noua politică au acceptat-o. „Vom continua să le reamintim utilizatorilor din când în când și să le lăsăm să accepte actualizarea, inclusiv atunci când aleg să utilizeze caracteristici opționale relevante, cum ar fi comunicarea cu o companie care primește asistență de la Facebook”, a confirmat compania. „Sperăm că această abordare întărește alegerea pe care o au toți utilizatorii, indiferent dacă doresc sau nu să interacționeze cu un business”

Rețeaua de socializare s-a confruntat cu guvernul indian în legătură cu noua politică, iar compania a fost rugată în de două ori de către guvernul din această țară să-și revoce politica. Dar marca rămâne strictă în ceea ce privește cuvintele potrivit cărora chatul unui utilizator cu conturile sale personale rămâne neafectat, deoarece acestea sunt criptate de la un capăt la altul.

Etichete:

Whatsapp