Stiri

Noua versiune WhatsApp aduce o modificare importanta

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Site-ul GSMarena sustine, citand o sursa demna de incredere, ca WhatsApp ar putea oferi in scurt timp o caracteristica importanta. WABetainfo, un cont de Twitter dedicat prezentarii de stiri legate de variantele beta ale celebrului mediu de socializare a postat cateva screenshot-uri interesante care „demasca” anumite modificari pe care noua versiuni a WhatsApp ar putea sa le aduca in curand.

WhatsApp ‘share location’ in 2017

Conform sursei mentionate, versiunea 2.17.3.28 pentru telefoanele care folosesc ca sistem de operare iOS, respectiv versiunea 2.16.399 pentru dispozitivele dedicate Android, aduc de la sine modificari spectaculoase pe care fanii WhatsApp le pot sau nu aprecia ca atare. Cea mai interesanta , sustine sursa citata, ar fi posibilitatea utilizatorului WhatsApp de a impartasi in timp real cu ceilalti interlocutori de pe chat, locatia in care se afla in acel moment. Caracteristica este dezactivata in varianta default, dar daca informatiile prezentate de WABetainfo sunt reale (de regula, aproape fara exceptie, informatiile prezentate pe Twitter de acest cont se demonstreaza a fi adevarate) vom avea in curand parte de o modificare importanta la nivel de WhatsApp. Cat e de folositoare? E simplu: sa zicem ca te vei intalni in cateva ore cu un prieten, dar esti atat de prins incat iti e aproape imposibil sa-l suni si sa confirmati locul de intalnire. Ei bine, un „share location” ar putea rezolva situatia instant.

Utilizatorii iOS beneficiau de aceasta optiune de ceva timp prin intermediul iMessage. In acest caz, utilizatorii puteau solicita sau trimite locatia catre un alt utilizator iMessage, iar amplasamentul putea fi partajat temporar sau pe termen nelimitat. WhatsApp stie insa care sunt punctele in care are nevoie de imbunatatiri si actioneaza ca atare. Disputa de la distanta si rivalitatea puternica din acest sector nu sunt percepute de companie drept amenintari ci doar „invitatii la auto depasire” asa cum declara pentru WABetainfo o sursa din interiorul companiei. WhatsApp cauta sa fie si in 2017 cu cativa pasi inaintea companiei de mesagerie a iOS, un competitor cu adevarat viabil. Un aspect unde WhatsApp va trebuie probabil sa mai lucreze se leaga de upgrade-ul important de care va beneficia FaceTime in acest debut de 2017. Am discutat si noi, in urma cu cateva zile despre acest subiect si despre update-ul tehnologic mai mult decat interesant pe care il pregateste Apple prin intermediul iOS 11.

Whatsapp, una dintre cele mai utilizate aplicatii din lume

Whatsapp, una dintre cele mai utilizate aplicatii din lume

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes