Stiri

WhatsApp face o noua modificare. Va permite utilizatorilor sa sincronizeze pe platforme istoricul chatului

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Conform ultimelor informatii, WhatsApp ar urma sa permita sincronizarea istoricului chat-urilor pe platforme pentru a permite mai multe suporturi de dispozitiv pe platforma sa. Această caracteristică va permite utilizatorilor sa foloseasca contul lor de pe aceasta aplicatie, pe un număr de patru dispozitive simultan.

 WhatsApp face o noua modificare. Va permite utilizatorilor sa sincronizeze pe platforme, istoricul chatului

Se pare că WhatsApp Messenger lucrează la o nouă caracteristică a aplicației sale populare de mesagerie. Astfel, cunoscuta aplicatie (una dintre cele mai descarcate din lume in acest moment, atat pe iOS cat si pe Android) va permite in curand (nu exista un termen preconizat de catre producator) sincronizarea istoricului chatului pe platforme.

WABetaInfo, unul dintre cele mai corecte conturi de Twitter cand vine vorba despre aceasta aplicatie, raportează că WhatsApp ar urma sa inceapa sincronizarea istoricului chat-urilor pe platforme pentru a permite mai multe suporturi de dispozitiv pe platforma sa. Această caracteristica va permite utilizatorilor sa foloseasca contul lor din aceasta aplicatie, pe un număr de patru dispozitive simultan.

În prezent, WhatsApp permite deja sincronizarea istoricului chatului atunci când utilizati desktop ca si client web. Totuși, aplicatia va permite si sincronizarea istoriei chat-urilor și pe dispozitive mobile. De asemenea, sursa respectiva a adaugat ca WhatsApp lucreaza deja la crearea unei interfete noi si pentru iOS.

„Când utilizatorul dorește să utilizeze WhatsApp pe un al doilea dispozitiv, este necesară copierea istoricului chatului. În acest caz, WhatsApp necesită întotdeauna o conexiune Wi-Fi, deoarece poate utiliza o cantitate mare din planul de date al utilizatorilor. Când suntem conectati la rețeaua Wi-Fi, este posibil să începeți procesul de autentificare”, notează Wabetainfo.

Cu toate acestea, după ce datele au fost partajate, Wi-Fi-ul sau internetul nu vor fi necesare pe dispozitivul principal. Raportul dezvăluie, de asemenea, că WhatsApp a dezvoltat și o aplicație iPad care va permite asistența pe mai multe dispozitive. Acest lucru ar insemna ca utilizatorii se pot conecta simultan la telefoanele și iPad-urile lor. Funcția este încă în etapele sale de dezvoltare si va dura ceva timp pana va deveni „oficiala”

„Când WhatsApp a copiat în siguranță istoricul chat-ului pe al doilea dispozitiv, va fi în sfârșit posibil sa va folosiți contul de pe acesta. Rețineți ca orice mesaj va fi livrat tuturor dispozitivelor familiale, astfel încât istoricul chat-ului dvs. va fi întotdeauna sincronizat pe platforme, iar atunci când utilizați sau eliminați un dispozitiv, cheia de criptare se schimba. Cand se modifica cheia de criptare, toate chaturile active vor fi notificate (dacă notificarile de securitate sunt activate in Setarile aplicatiei) ”, se arata în raportul Wabetainfo.

Între timp, compania a mai dezvaluit recent o mare noutate. Se pare ca ea testează o nouă caracteristica cunoscută sub numele Căutare pe Web. Funcția va permite utilizatorilor să verifice mesajele transmise pe care le primesc prin intermediul aplicatiei. Puteți atinge butonul de lupă din chat și va oferi o modalitate simplă de a căuta mesaje care au fost transmise de mai multe ori. Funcția funcționează permițând utilizatorilor să încarce mesajul prin browserul lor, fără ca aplicatia sa vada mesajul în sine.