Stiri

WhatsApp a atins pragul de 1 miliard de utilizatori zilnici

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 5 ani

Recent, am aflat ca Facebook a atins pragul de 2 miliarde de utilizatori zilnici. Iata ca acum a venit randul aplicatiei de mesagerie WhatsApp sa culeaga roadele. Serviciul de comunicare detinut chiar de catre compania lui Mark Zuckerberg, a anunta ca a atins borna de 1 miliard de utilizatori zilnici, o borna prin care aplicatia se alatura altor retele de socializare foarte populare la nivel global.

WhatsApp aduna peste 55 de miliarde de mesaje trimise zilnic

Dincolo de pragul de 1 miliard de utilizatori zilnici atinsi de acest serviciu, vestile sunt si mai interesante cand vine vorba despre serviciile efective pe care le asigura aceasta retea de comunicare.

Nu mai putin de 55 de miliarde de mesaje sunt trimise zilnic prin intermediul aplicatiei , iar alte 4.5 miliarde de poze sunt raspandite zilnic prin acest mediu de socializare. De asemenea, WhatsApp aduna in fiecare zi peste 1 miliard de clipuri video, dupa ce aceasta optiunie a devenit disponibila. Lunar, aplicatia de mesagerie aduna 1.3 miliarde de utilizatori activi.

WhatsApp utilizatori

WhatsApp a fost cumparata in 2014 de Facebook, dupa ce compania infiintata si detinuta de Mark Zuckerberg a platit 16 miliarde de dolari, dintre care insa 12 miliarde au fost platiti in actiuni. Jan Koum, co-fondatorul aplicatiei de mesagerie si cel mai important om al companiei a intrat din acest an in echipa de conducere a Facebook.

Din 2016, a devenit a doua cea mai utilizata comunitate virtuala dupa Facebook, depasind destul de clar Facebook Messenger, WeChar, Tencent, Instagram, Twitter, Skype sau Viber. In februarie 2016 spre exemplu, diferenta dintre WhatsApp si Telegram, o aplicatie foarte populara, era de 1 miliard de utilizatori inregistrati, in timp ce diferenta fata de Skype era de aproximativ 700 de milioane de utilizatori activi pe zi.

Summary
WhatsApp a atins pragul de 1 miliard de utilizatori zilnici
Article Name
WhatsApp a atins pragul de 1 miliard de utilizatori zilnici
Description
Aplicatia de mesagerie WhatsApp a atins pragul de 1 miliard de utilizatori pe zi. Alte statistici interesante gasesti in acest articol