Reviews

Vrei un telefon ieftin? Arunca o privire peste Mobiistar C1 Shine, smartphone cu pret de 350 RON

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Daca esti interesat de achizitionarea unui telefon ieftin si acceptabil ca nivel de performanta, pietele din India si China sunt cele catre care trebuie sa te indrepti. Mai multe companii producatoare de smartphones din aceste doua tari ofera telefoane cu un raport calitate pret foarte bun, dar care sar de 600 de lei. In schimb, in acelasi zone vei gasi si alte device-uri mai ieftine.

Un telefon ieftin, cu pret sub 400 de lei, care sa-ti acopere activitatea day by day este noul C1 Shine de la Mobiistar. Cel mai nou terminal din seria C a companiei producatoare iti ofera cateva specificatii acceptabile la un pret foarte bun. Aruncam impreuna o privire peste acest telefon ieftin de la Mobiistar.

Mobiistar C1 Shine, un telefon ieftin si acceptabil

Nu te speria de design-ul care pare invechit. Un telefon care costa sub 400 de lei nu va fi niciodata genul de telefon pe care producatorul sa puna accentul pe design. Mobiistar C1 Shine este un telefon ieftin, fara pretentii si fara un design care sa-l faca vreo clipa special. Ecranul are marginile destul de groase, iar partea de sus si de jos ne intoarce putin in timp, indepartandu-ne de terminalele cu afisaj impresionant din acest an sau cu diversele tipuri de decupaje care cresc raportul dintre corp si display.

Mobiistar C1 Shine (2)

Acest telefon ieftin al companiei Mobiistar, denumit C1 Shine, se bazeaza pe un ecran de doar 5.34 inch in diagonala cu tehnologie FWVGA Plus si o rezolutie de 960 x 480 pixeli. De remarcat totusi ca desi vorbim despre un telefon ieftin, fara brand si fara pretentia de a impresiona, C1 Shine are un format modern pe ecranul sau: 18:9.

Sub capota, se ascunde un procesor quad-core de la MediaTek, pe 64 de biti, model MT6739, care atinge o viteza maxima de 1.28 Ghz. El este cuplat cu placa video PowerVR Rogue GE 8100 GPU si cu o memorie RAM de 2GB. Nu este genul de procesor pe care sa-l folosesti in gaming, dar te va ajuta sa obtii un nivel optim cand vine vorba de browsing si social media. Capacitatea de stocare a datelor pe acest device este de 16GB, dar memoria poate fi extinsa pana la 128 GB cu ajutorul unui card microSD, pentru ca Mobiistar C1 Shine are slot dedicat pentru astfel de carduri de memorie.

Un telefon ieftin, care care vine cu un sistem de operare curat! Asa este Mobiistar C1 Shine, care ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, fara customizari si fara aplicatii de tip bloatware.

Terminalul cantareste 166 de grame si are o grosime de 8.75 milimetri. Inaltimea sa ajunge la 146.17 milimetri, iar latimea atinge 70.46 milimetri. Mobiistar C1 Shine este dual SIM (Nano / microSD) si este capabil de conectivitate de tip 4G VoLTE. Foloseste tehnologii moderne cand vine vorba de bluetooth si Wi Fi, si are incorporata functia GPS. Dotarile foto nu te vor da pe spate. Camera frontala are 8 megapixeli, iar camera principala de pe spate o rezolutie de 13 megapixeli. Niciuna nu se ridica la standardele minime ale unui telefon modern. In schimb, fiecare dintre ele este echipata cu LED Flash.

Mobiistar C1 Shine telefon ieftin cu Android Oreo

Mobiistar C1 Shine telefon ieftin cu Android Oreo

Chiar daca este un telefon ieftin, Mobiistar C1 Shine are o baterie buna. Capacitatea ei ajunge la 3.000 de miliamperi, iar producatorul ne asigura ca poate duce o zi, dupa o singura incarcare a telefonului.

Pret si disponibilitate Mobiistar C1 Shine

Mobiistar C1 Shine poate fi achizitionat pe culori precum albastru, auriu si gri, iar pretul sau in zona India ajunge la aproximativ 350 de lei. Nu este nici pe departe un telefon modern, nu are capacitatea de a te impresiona, dar pare genul de telefon ieftin, care te poate ajuta sa indeplinesti cateva dintre sarcinile zilnice si pe care il poti folosi in principal pentru convorbiri.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Mobiistar
Product Name
Mobiistar C1 Shine
Price
RON (aprox) 350