Reviews, Stiri

Vodafone Smart V8 pareri, specificatii si pret pentru Romania

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Vodafone Smart V8Vodafone Smart V8 este una dintre cele trei propuneri de telefoane sub marca proprie pe care le face compania in aceasta perioada a anului. Terminalul ne tenteaza cu o configuratie mid-range destul de interesanta si un pret bun de achizitie.

Vodafone Smart V8 pareri si specificatii

Noua creatie sub brand propriu a Vodafone beneficiaza de cateva specificatii interesante si de un aspect placut si atragator. Foarte probabil, din punct de vedere estetic si nu numai, Smart V8 ne poate duce cu gandul spre modelul V870 de la ZTE. Item-ul imbraca o carcasa eleganta, metalica, ajustata prin finisaje destul de fine si de o calitate excelenta. Producatorul nu asigura in interiorul cutiei niciun accesoriu de protectie astfel ca va invitam sa aruncati o privire peste sectiunea huse Vodafone Smart V8 pentru protectia acestui device.

Motorul acestui dispozitiv este un procesor de la Qualcomm, Snapdragon 435 MSM 8940, tactat la frecventa de 1.,4 Ghz. Acesta are la bord 8 nuclee Cortex A-53 si functioneaza in tandem cu placa video Adreno 505, una destul de eficienta in sectorul mid-range, dupa cum stim. Vodafone n-a „apucat” practic sa implementeze in acest terminal noul Snapdragon 450, procesor lansat chiar astazi de compania Qualcomm.

Vodafone Smart V8 (4)

In schimb, operatorul a decis sa aloce 3 GB pentru memoria RAM a terminalului si alti 32 GB pentru memoria nativa a terminalului. Vodafone Smart V8 nu este insa lipsit de slot pentru carduri microSD, astfel ca aceasta capacitate nativa de 32 GB poate fi extinsa in cazul in care utilizatorul terminalului doreste acest lucru. El poate apela la un card microSD si mari capacitatea de stocare a datelor pana la 128 GB.

Pe partea din spate a noului Vodafone Smart V8 gaasim o camera principala puternica. Poate chiar, neasteptat de puternica. Aceasta are o rezolutie de 16 megapixeli si poate filma in format Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Beneficiaza de Flash Dual si Phase detection autofocus. Tot in partea din spate gasim si senzorul de amprente al dispozitivului, in timp ce partea frontala este dominata de splendidul ecran Full HD LTPS cu diagonala de 5.5 inch.

Vodafone Smart V8 isi imbraca ecranul intr-o sticla curbata 2.5D, iar deasupra sa descoperim difuzorul audio si camera frontala a handset-ului. Din nou, Vodafone a facut o treaba excelenta pentru ca si aceasta camera este una puternica. Vodafone Smart V8 este un handset care va multumi amatorii de selfie-uri, intrucat camera frontala a dispozitivului are un senzor de imagine de 8 megapixeli plus tehnologie fixed focus.

Vodafone Smart V8 (2)

Telefonul de tip phablet, Vodafone Smart V8, va rula Android 7.1.1 Nougat intr-o versiune pura si va fi alimentat printr-o baterie puternica de 3000 de miliamperi. Evident, aceasta baterie beneficiaza de tehnologie de incarcare rapida, o incarcare care ar trebui sa se realizeze in mai putin de 40 de minute de la 0 la 80%.

Vodafone Smart V8 pret pentru Romania

Phablet-ul Vodafone Smart V8 pe care compania Vodafone il propune si in Romania este un terminal interesant pentru clasa mid-range si atragator din punct de vedere estetic. Device-ul beneficiaza de conexiune 4G+ si de slot dual sim. Vodafone Smart V8 are 166 de grame si o grosime excelenta din punctul meu de vedere: doar 7.99 milimetri. Conform presei din Spania, Vodafone Smart V8 va costa sub 200 de euro, iar conform informatiilor noastre terminalul va avea in Romania un pret de 800-830 de lei. Vom reveni insa cu detalii despre toate acestea in urmatoarele zile.

Vodafone Smart V8 (3)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 8 votes
Brand Name
Vodafone
Product Name
Vodafone Smart V8
Price
RON (estimativ) 830