Reviews

Vodafone Smart Platinum 7 review, pret si opinii

Home  »  Reviews

Florin Codreanu

acum 6 ani

Cel mai puternic smartphone sub brand propriu: Vodafone Smart Platinum 7 review, pret si opinii

Vodafone Smart Platinum 7 review, pret si opinii

Gama de telefoane produse sub brand propriu de cei de la Vodafone s-a imbunatatit cu modelul Vodafone Smart Platinum 7, terminalul pe care compania il considera cel mai puternic telefon lansat sub tutela Vodafone. Mai jos aveti detalii despre acest telefon si veti descoperi un scurt review Vodafone Smart Platinum 7, precum si amanunte despre Vodafone Smart Platinum 7 pret, pentru ca suntem siguri ca un astfel de smartphone suna extrem de tentant.

De ce? Pentru ca discutam despre un smartphone de ultima generatie cu elemente hardware de top pe care Vodafone vi-l ofera la un pret destul de accesibil. Performanta sa este asigurata de un procesor de tip octa-core marca Qualcomm Snapdragon 652 pe 3 GB RAM si alti 32 GB spatiu de stocare. Smartphone-ul mizeaza pe un display de tip AMOLED de 5.5 inch cu rezolutie QHD si asigura un nivel optim de performanta din punct de vedere al camerelor foto incluse. Este vorba despre o camera foto principala de 16 megapixeli si o alta frontala (secundara) de 8 megapixeli. Vodafone Smart Platinum 7 este un terminal foarte aspectuos, care estetic te cucereste inca de la primele momente in care il vei tine in mana. Cantareste doar 160 de grame si masoara 154×76.65×6.99 milimetri, ceea ce il transforma intr-un telefon subtire, usor si care permite utilizatorului sa-l poata manevra foarte usor.

…. vezi Huse Smart Platinum 7

Un alt plus al acestui device il reprezinta in opinia mea acumulatorul cu o capacitate de 3000 mAh, care asigura conform specificatiilor de pe site-ul oficial al companiei o durata de convorbire de pana la 8 ore si 18 minute si o durata stand-by de pana la 420 de ore. Din pacate, smartphone-ul nu beneficiaza de USB 3.0 ci de o varianta inferioara, dar pluseaza la capitolul codecuri video si audio incorporand tehnici de ultima generatie similare cu cele pe care le putem descoperi la flagshipurile importante de pe piata. Am remarcat si un plus de calitate pe partea senzoriala a telefonului, acolo unde telefonul asigura lumina ambientala, accelerometru, giroscop, senzor de proximitate, compas si Hall Sensor. Una peste alta, Vodafone Smart Platinum 7 poate fi achizitionat „la liber” pentru 380 de euro sau la abonament pentur 84 de euro. Un pret relamente decent pentru un smartphone care se evidentiaza la capitolul design, senzorul de 16 megapixeli si bateria de 3000 mAh foarte buna. Din pacate, impresia mea este ca smartphone-ul Vodafone Smart Platinum 7 seamna izbitor de mult cu Alcatel Idol 4S, dar sigur, asta nu il face mai putin recomandabil.

Vodafone Smart Platinum 7 review, pret si opinii

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 6 votes
Brand Name
Vodafone
Product Name
Vodafone Smart Platinum 7