Stiri

Vodafone lanseaza 3 modele noi de telefoane: Vodafone Smart E8, Smart N8 si Smart V8

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vodafone anunta trei noi telefoane sub brand propriu: Vodafone Smart E8, Vodafon Smart N8 si Vodafone Smart V8. Toate aceste trei handset-uri nu sunt pentru moment disponibile in Romania, dar foarte probabil vor ajunge in perioada imediat urmatoare. Movilzona.es explica si caracteristicile acestor trei terminale care se incadreaza in categoriile entry-level si mid-range. Iata principalele specificatii ale acestor trei telefoane sub brand propriu.

Smart E8: cel mai mic dintre noile terminale Vodafone

Vodafone Smart E8 este un device sub brand propriu incadrabil in sectorul entry – level. Acesta vine cu un display de 5 inch si un procesor de tip quad-core, Snapdragon 210 setat la frecventa de 1.1 Ghz. 1 Gb memorie RAM are acest model precum si 8 GB destinati spatiului de stocare a datelor. Telefonul dispune de slot pentru carduri de tip microSD, capacitatea sa nativa putand fi extinsa la 32 GB. Noul Smart E8 ruleaza Android 7.1 Nougat, beneficiaza de conectivitate 4G cu viteze de pana la 150 Mbs si de o baterie de 2200 mAh. Noul model entry-level al companiei amintite are 9.15 mm grosime si cantareste 169 de grame. Camera sa principala are la bord un senzor de 5 megapixeli, in timp ce camera sa frontala dispune de un senzor de imagine de 2 megapixeli.

>>Cele mai noi huse pentru acest producator: profita de reduceri!

Vodafone Smart E8

Vodafone Smart E8

Smart N8: un terminal marca Vodafone cu valente mid-range

Vodafone Smart N8 vine cu un display de 5 inch si rezolutie HD si are la bord un procesor MediaTek MT 6737, un quad core tactat la frecventa de 1.25 Ghz. Se bazeaza pe 1.5 GB memorie RAM si 16GB pentru spatiul de stocare a datelor, extensibil pana la 32 GB prin microSD. La fel ca si modelul de mai sus, modelul Smart N8 ruleaza cel mai nou sistem de operare Android (7.1 Nougat) si are o baterie ceva mai buna, de 2400 mAh. Terminalul masoara 8.6 milimetri grosime si cantareste 151 de grame. Este vorba despre un smartphone 4G cu viteze in download de pana la 150 Mbps. Dotarile foto sunt bune: 13 megapixeli pentru camera foto principala si 5 megapixeli pentru camera foto frontala.

Vodafone Smart N8

Vodafone Smart N8

Smart V8: cel mai puternic handset Vodafone dintre cele trei modele noi

Modelul Vodafone Smart V8 este nu doar cel mai puternic dintre aceste trei modele noi, ci si cel mai mare. Handset-ul are un display cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD, bazandu-se pe un procesor Qualcomm Snapdragon 435, un octa-core tactat la frecventa de 1.4 Ghz. Smartphone-ul dispune de 3GB memorie RAM si de 32 GB destinati spatiului de stocare a datelor (extensibil pana la 128 GB).

Vodafone Smart V8

Vodafone Smart V8

Modelul Smart V8 este un device 4G cu viteze in download pana la 150 Mbps, beneficiaza de functii de conectivitate de ultima generatie si de o baterie generoasa cu o capacitate de 3000 mAh. Handset-ul are dotari foto foarte bune: camera foto principala de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0 si autofocus, plus o camera foto principala de 8 megapixeli.  Smart V8 masoara 8.65 milimetri grosime si cantareste doar 151 de grame. La liber, terminalul va putea fi achizitionat pentru 220 de euro.

UPDATE!

Printr-un comunicat de presa,  Vodafone România a anuntat oficial pe 20 iunie 2017 ca introduce in oferta sa telefonul sub brand propriu, Vodafone Smart N8 și  tableta Vodafone Smart Tab N8, cele mai recente terminale marca proprie lansate de operator, care suporta conexiuni de date 4G si dispun de ultima versiune Android Nougat.

Summary
Vodafone lanseaza 3 modele noi de telefoane: Vodafone Smart E8, Smart N8 si Smart V8
Article Name
Vodafone lanseaza 3 modele noi de telefoane: Vodafone Smart E8, Smart N8 si Smart V8
Description
Trei noi modele de telefoane marca Vodafone vor fi lansate in perioada urmatoare pentru gamele entry-level si mid-range