Reviews, Stiri

VKworld Mix Plus – clona Xiaomi Mi Mix cu aspect reusit si specificatii entry level

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Daca cei de la VKworld au reusit sa faca o clona Nokia 3310 (2017), de ce n-ar fi incercat sa faca si ceva mult mai evoluat, asa cum este Mi MIX de la Xiaomi. Ei bine, nu doar ca au incercat, dar au si reusit: VKworld Mix Plus este o clona Xiaomi Mi MIX cel putin ca aspect, pentru ca specificatiile sale sunt destul de modeste. Cum arata si ce ascunde la interior VKworld Mix Plus, clona Xiaomi Mi MIX aflam imediat.

Specificatii VKworld Mix Plus

Display: 5.5 inch, 1280 x 720 Pixel 2.5D
CPU: MTK6737 Quad Core 1.3GHz
OS: Android 7.0
Memorie RAM + ROM: 3GB RAM + 32GB ROM
Camera: 8.0MP + 13.0MP prin optimizare software
Baterie (capacitate) (mAh): 2850mAh
4G LTE, Dual SIM Dual Standby (Nano SIM)
MicroUSB 2.0, Bluetooth 4.0
WiFi 802.11 b/g/n, jack de 3.5mm, GPS

Detalii si specificatii detaliate VKworld Mix Plus

Dupa cum observam, VKworld nu se prea ascunde. Inclusiv in denumirea noului sau produs-clona, a introdus ceva de la Xiaomi: terminatia MIX. VKworld Mix Plus va poate impresiona ca design, pentru ca desi materialele folosite sunt departe de ceea ce a folosit Xiaomi, terminalul clona atrage. Sa vezi un terminal care are un corp foarte subtire, realizat din sticla si metal, cu finisaje de tip oglinda si ecran fara margini imbracat in sticla curbata…nu e de ici de colo.

VKworld Mix Plus

Design-ul VKworld Mix Plus este foarte reusit si aproape ca replica in intregime telefonul original produs de Xiaomi. Display-ul are o diagonala de 5.5 inch si este lipsit de margini pe trei dintre laturile sale. Avem un bezel-less cu rezolutie … HD … protejat de Corning Gorilla Glass si imbracat in sticla curbata. Nu e rau, dar, cu siguranta e departe de Xiaomi Mi Mix.

Din fericire, VKworld Mix Plus ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, ba chiar intr-o versiune pura, ne anunta presa chineza. Avem 3 GB memorie RAM la dispozitie si alti 32 GB dedicati spatiului de stocare a datelor. VKworld Mix Plus vine si cu slot pentru carduri de tip microSD.

VKworld Mix Plus (2)

Procesorul din spatele acestui atragator device este un MediaTek MT6737 tactat doar la frecventa de 1.3 Ghz, asa cum ii sta „bine” unei clone. Placa video ARM Mali T720 ajuta chispetul in diferite procese, in timp ce acumulatorul terminalului este de tip built-in si are o capacitate de 2850 mAh.

Compartimentul foto este fixat pe un modul Sony CMOS, senzori de 8 megapixeli pe spate, respectiv 5 megapixeli pe fata. Camera principala isi poate mari rezolutie prin interpolare putand atinge 13 megapixeli. Prin acelasi procedeu si camera de tip selfie poate atinge 8 megapixeli. O operatiune care nu stim insa cum va putea fi realizata (sau mai exact cat de bine) pe un telefon produs de VKworld.

VKworld Mix Plus (3)

VKworld Mix Plus este 4G LTE, are senzor de amprente pozitionat pe spate si o grosime de doar 7.9 milimetri (aceeasi grosime ca si originalul Xiaomi). Poate fi achizitionat pe negru si albastru, doua culori elegante si stilate pentru un terminal foarte atractiv din punct de vedere estetic. Gasiti acest telefon la precomanda pe site-ul Gearbest pret VKworld Mix Plus: 140 de dolari.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
VKworld
Product Name
VKworld Mix Plus
Price
$ 140