Stiri

VKWorld Mix 3 » cel mai ieftin smartphone cu 6 GB RAM si 128 GB ROM la bord

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania VKWorld trebuia sa lanseze anul trecut terminalul VKWorld Mix 2, cu 6 Gb memorie RAM si o baterie de 5.500 de miliamperi. In fapt, phabletul era un fel de clona a lui Xiaomi Mi Mix, ce e drept, cu un aspect foarte reusit.

Din China, aflam acum ca device-ul ce trebuia sa poarte numele Mix 2, va fi de fapt lansat in acest debut de an si se va numi VKWorld Mix 3.

Ce specificatii aduce VKWorld Mix 3 si cum va arata phablet-ul

Teoretic, acest terminal va fi un successor al mid-range-ului bezel-less, VKWorld MIX Plus. Gizmochina sustine ca pe piata va fi lansat pana la urma si modelul MIX 2, dar acesta va fi “vizibil” ceva mai tarziu, in acest an.

VKWorld Mix 3 va fi echipat cu un ecran de 5.99-inch, panel ce va suporta o rezolutie Full HD+. Foarte probabil, acesta va avea in spatele sau o tehnologie In-Cell. Cei de la GizmoChina sustin ca acelasi ecran va beneficia de optiunea Sunlight Mode, care va asigura device-ul de o luminozitate excelenta, ce va atinge 600 de niti.

Teoretic, acest ecran ar trebui sa functioneze excelent chiar si in conditii de iluminat puternic. (ex. in lumina soarelui).

VKWorld Mix 3

VKWorld Mix 3

Se pare ca senzorul de amprente si camera frontala vor fi pozitionate in marginea de jos (fata) a telefonului, in timp ce pe spate descoperim o combinatie interesanta si atractiva de sticla si titan. Rama este metalica si este de asemenea combinata cu titan, in timp ce ecranul va primi conform presei chineze sticla de protectie Corning Gorilla Glass.

In ceea ce priveste platforma sa mobila si celelalte specificatii importante, aflam ca VKWorld Mix 3 va avea un procesor octa-core la bord, tactat la frecventa de 2.5 Ghz, dar si bateria de 5000 de miliamperi despre care se vorbea si anul trecut.

Procesorul va fi cuplat cu 6 GB memorie RAM, in timp ce capacitatea native de stocare a datelor va fi de 128 GB. Compania VKWorld sustine ca acest telefon, va fi cel mai ieftin smartphone cu 6 GB RAM si 128 GB ROM la bord!

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes