Stiri

Apare Vkworld Mix 2 cu 6Gb RAM si baterie de 5500 mAh

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

VKWorld Mix 2Cei de la VKWorld sunt foarte activi pe piata in ultima vreme si au facut doua propuneri foarte atractive in ultimele doua-trei luni. Mai intai, VKWorld au lansat VKWorld Mix Plus, o clona de Xiaomi Mi Mix cu aspect foarte reusit si specificatii entry-level.

Apoi, la inceputul acestei luni, au anuntat ca vor lansat VKWorld S8, o alta clona, de aceasta data de Galaxy S8, atribuindu-i evident un pret foarte accesibil.

Dar, producatorul chinez nu se va opri aici, iar Gizmochina ne anunta ca in foarte scurt timp vom vedea oficial lansat si modelul Vkworld Mix 2 care va avea, de asemenea, cateva specificatii foarte atractive.

Vkworld Mix 2 specificatii tehnice

Vkworld Mix 2 pare sa intre pe sectorul high-end. Si la prima vedere, arata precum Xiaomi Mix 2 (deloc surprinzator). Telefonul va beneficia in schimb de setup dual camera si de senzor de amprente pe partea frontala a sa.

Noul device al celor de la Vkworld va avea margini subtiri (cu exceptia partii de jos a telefonului care gazduieste si senzorul de amprente). Primele detalii care privesc handset-ul in materie de specificatii suna extrem de spectaculos.

Viitorul terminal este pregatit cu 6GB dedicati memoriei de tip RAM si cu 128 GB pentru stocarea de date. Fara indoiala, in aceste conditii, Vkworld Mix 2 va deveni cel mai puternic handset lansat vreodata de micutul producator chinez. Si, asta nu e tot! Handset-ul va avea o baterie de 5500 miliamperi, unul dintre cele mai importante atuuri ale acestui viitor item.

Cel mai probabil, dupa cum ne confirma Gizmochina, device-ul va fi echipat cu un procesor puternic de la MediaTek. Nu este exclus sa avem chiar doua versiuni diferite de Vkworld Mix 2, una dintre ele urmand a fi motorizata de Helio X30, iar cealalalta de Helio P25. Conform sursei citate, Vkworld Mix 2 va fi lansat pe piata dupa Vkworld S8, clona de Galaxy S8 cu ecran 18:0 si rezolutie Full HD plus un pret extrem de accesibil (probabil in jurul sumei de 200 de dolari).

sursa: Gizmochina

Summary
Apare Vkworld Mix 2 cu 6Gb RAM si baterie de 5500 mAh
Article Name
Apare Vkworld Mix 2 cu 6Gb RAM si baterie de 5500 mAh
Description
Producatorul chinez VKWorld este pregatit sa lanseze pana la finalul anului VKWorld Mix 2, smartphone cu 6 Gb RAM si baterie de 5500 mAh
Author
Publisher Name
Catmobile