Stiri

Vivo Z6 are ecran de 6.57-inch si o memorie RAM de 8GB. Specificatii complete

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Noul model de telefon Vivo Z6 a mai primit o certificare oficiala si se indreapta cu pasi repezi spre lansarea oficiala. Mai multe detalii despre acest telefon, care va avea la bord un procesor Snapdragon 765G, afla in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Vivo Z6. Noul device are ecran de 6.57-inch si o memorie RAM de 8GB

Cea mai noua aparitie din seria Z de la Vivo este modelul Vivo Z6, un device cu tehnologie 5G la bord, adresat zonei mid-range.

Inainte de lansarea sa oficiala pe piata, modelul Vivo Z6 a mai primit o certificare oficiala din partea agentiei TENAA. Cu numarul de model V1963A, device-ul a fost „zarit” in baza de date a site-ului de certificari.

Conform sursei citate, noul model Vivo Z6 va avea un ecran de 6.57-inch in diagonala, cu rezolutie HD+ adica 2080 x 1080 pixeli. Modelul este condus spre performanta de un procesor mid-range de la Qualcomm. Este vorba despre chipset-ul Snapdragon 765G. Acest nou procesor include modemul Snapdragon X52 pentru suport 5G, modem care ofera suport pentru tehnologia 5G mmWave si Sub-6 Ghz, dar si pentru modurile SA/NSA, FDD si TDD. In esenta, vorbim despre un chipset cu opt nuclee la bord, care atinge o viteza maxima de 2.4Ghz.

Listarea de pe site-ul TENAA confirma ca Vivo Z6 va fi disponibil in versiuni de memorie de 6GB RAM si 8GB RAM, cu variante de stocare de 64GB, 128GB sau 256 GB. Toate aceste variante pot fi extinse de viitorul utilizator prin intermediul slotului pentru carduri de memorie microSD.

Noul smartphone Vivo Z6 va rula din fabrica Android 10, cel mai nou sistem de operare de la Google. La nivelul camerelor foto, Vivo Z6 va avea un sistem quad-camera pe spate, in care se remarca senzorul de 48 de megapixeli, transformat in senzor principal.

Ceilalti senzori care formeaza modului principal au rezolutii de 8 megapixeli si cate 2 megapixeli, ultimii doi. La nivel de selfie-uri si sesiuni de video calling, Vivo Z6 are o camera foto de 16 megapixeli. Smartphone-ul celor de la Vivo va fi alimentat de o baterie de 5000 de miliamperi, care mi se pare arhisuficienta pentru ceea ce propune device-ul si care reprezinta fara doar si poate, unul dintre atuurile acestui terminal.

Vivo Z6 are 9.16 milimetri grosime si o greutate de 201 grame. Nu pare un telefon mic, nici subtire, nici macar usor. Dar designul sau este unul modern si promitator. Device-ul are atat suport 5G, cat si suport pentru conectivitate 4G VoLTE. Exista de asemenea un set complet de optiuni pentru conectivitate in ceea ce priveste Wi-Fi 802.11 ac, hotspot, bluetooth v5.0, GPS si o mufa de incarcare a acumulatorului de tip USB Type C. Noul model va fi disponibil pe culori precum albastru deschis, negru si mov.

Conform presei din Asia, device-ul beneficiaza de incarcare rapida la 44W pentru bateria sa de 5000 de miliamperi. Vivo Z6 ar urma sa se incarce pana la 30% in mai putin de 15 minute si pana la 70% in aproximativ 30 de minute. De asemenea, in putin peste o ora el ar urma sa aiba bateria incarcata la 100% din potential.

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo Z6