Reviews

Vivo Z3i Standard Edition a fost lansat oficial. Ce specificatii aduce si care sunt primele impresii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

In octombrie anul trecut, in China, producatorul chinez Vivo a lansat smartphone-ul Vivo Z3i. Asta dupa ce in prealabil lansase oficiale si modelul de baza, Vivo Z3. Iata ca la scurt timp distanta, acelasi producator iese pe piata cu o noua varianta a device-ului, varianta denumita Vivo Z3i Standard Edition. Acest model a fost introdus oficial tot in China.

Detalii oficiale si specificatii tehnice Vivo Z3i Standard Edition

Marea diferenta dintre Vivo Z3i si Vivo Z3i Standard Edition se leaga de ecranul device-lui. Noua versiune a telefonului costa aproximativ 2000 de yuani, iar device-ul poate fi achizitionat pe culori precum albastru (aurora blue), roz (dream pink) si negru (starry night).

Vivo Z3i Standard Edition (2)

Asa cum spuneam, diferenta mare dintre cele doua terminale se leaga de ecranul principal. Daca Vivo Z3i se bazeaza pe un panel AMOLED, noua varianta Vivo Z3i Standard Edition are la bord un panel IPS LCD. Restul specificatiilor sunt in mare, aceleasi.

Asadar, noua versiune Vivo Z3i Standard Edition are un ecran LCD IPS cu diagonala de 6.3-inch si rezolutie Full HD+ adica 2280 x 1080 pixeli, cu aspect 19:9 si un raport ecran-corp de 90.3%.

Smartphone-ul este propulsat spre performanta de un procesor Helio P60 de la MediaTek, un chipset puternic si eficient, care este cuplat de producator cu o memorie RAM de 6GB si cu o capacitate nativa de stocare a datelor de 128 GB. Utilizatorii pot extinde aceasta memorie standarda la 256 GB prin intermediul unui card de memorie microSD, care permite extinderea memoriei de baza pana la 256 GB.

Vivo Z3i Standard Edition ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, o versiune ceva mai veche a sistemului de operare de la Google, dar producatorul va lansa in curand si un update al acestui OS. In departamentul foo, Vivo Z3i Standard Edition se bazeaza pe o camera duala pe partea din spate, o camera care propune o combinatie de senzori de 16 si 5 megapixeli, cu apertura maxima f/2.0 si o apertura f/2.4 pe al doilea senzor.

Camera frontala a telefonului, dedicata selfie-urilor si sedintelor de video calling are o rezolutie de 24 de megapixeli, cu deschidere f/2.0. De asemenea, acest selfie-camera ofera si posibilitatea de deblocare faciala a device-ului.

Vivo Z3i Standard Edition (1)

3.315 miliamperi este capacitatea nativa de stocare a datelor a telefonului, iar peste sistemul de operare clasic, producatorul a aplicat o interfata dezvoltata in-house si denumita FunTouch OS. La capitolul conectivitate, Vivo Z3i Standard Edition se bazeaza pe 4G VoLTE, bluetooth 4.2, Wi-Fi, port microUSB, GPS, GLONASS, OTG, FM Radio si mufa de 3.5 milimetri pentru casti.

Telefonul are 8.1 milimetri grosime si cantareste 163.7 grame, o demonstratie a felului in care a fost gandit desing-ul sau. Vivo Z3i Standard Edition este un telefon subtire si usor, foarte facil de controlat chiar si cu o singura mana.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo Z3i Standard Edition