Stiri

Vivo Y7x va avea procesor Helio G96 la bord. Ce alte specificații aduce

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Dacă este un producător care pare neobosit când vine vorba despre anunțarea unor telefoane noi, ei bine acesta este Vivo Mobile. Chinezii scot telefoane pe bandă rulantă, iar vânzările nu merg deloc rău, susține presa de specialitate.

Aflăm acum că Vivo continuă seria de lansări pe piața din Asia și pregătește modelul Vivo Y7x. Acesta ar urma să aibă procesorul Helio G96 de la MediaTek la bord, dar și un preț bun de achiziție.

Specificații tehnice Vivo Y7x

Cu mai multe telefoane lansate în ultima vreme, Vivo va mai adăuga în perioada următoare un nou smartphone în seria Y. După Vivo Y21T, Y33T, Y21e, Y21a și Y75 5G, producătorul chinez se pregătește de lansarea modelului Vivo Y7x. O mare parte dintre specificațiile telefonului au fost dezvăluite, semn că lansarea oficială se va produce în curând. De precizat că acest smartphone ar urma să coste aproximativ 1000 de lei.

Se pare că noul dispozitiv va avea un afișaj Full HD+ cu diagonală de 6.44-inch și o rată de împrospătare de 120Hz. Teoretic, smartphone-ul va fi echipat cu procesorul Helio G96 de la MediaTek, asociat cu până la 8GB dedicați memoriei RAM și cu până la 256GB pentru stocarea de date. Dispozitivul va dispune de un senzor de amprente montat lateral pentru securitate și va rula pe Android 11, dar cu interfața personalizată a producătorului deasupra.

Despre Vivo Y7x se spune că va fi lansat pe finalul acestei luni și că va fi un device dedicat sectorului de buget. Momentan, producătorul nu a făcut un anunț oficial în privința acestui dispozitiv.

Vă reamintim că Vivo este foarte aproape să lanseze în India și smartphone-ul Vivo T1 5G. Vivo a creat un micro-site pentru lansarea Vivo T1 5G în India și pagina dezvăluie că dispozitivul se va lansa pe 9 februarie în această țară.

Mai mult, producătorul va începe să anunțe diverse specificații ale smartphone-ului începând cu data de 3 februarie.