Stiri

Vivo Y79 smarthpone pentru pasionatii de fotografie, prezent in baza de date TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vivo Y79 (5)In august, cei de la Vivo, lansau pe piata Vivo Y69 un smartphone care se adresa tuturor celor care iubesc selfie-urile. Vivo este deja renumita in Asia pentru mid-range-urile destul de atractive ca raport calitate-pret pe care le scoate si mai nou, si pentru sectorul flagship, acolo unde face propuneri din ce in ce mai atractive. Vivo X20 si Vivo X20 Plus sunt doar doua dintre cele mai recente exemple.

Conform presei de specialitate din Asia, producatorul pregateste insa lansarea a inca unui terminal atractiv pana la finele anului. Cu numele de cod „Vivo Y79”, acest smartphone a fost zarit in baza de date a site-ului TENAA. Cum arata si ce specificatii propune, aflam in cele ce urmeaza.

Vivo Y79 concept si specificatii tehnice

Din imaginile oferite de TENAA putem observa ca Vivo Y79 adopta un design similar atat pe partea din spate cat si in zona frontala cu flagship-ul Vivo X20. Ceea ce indiscutabil este un lucru bun, pentru ca, am scris si aici, Vivo X20 impresioneaza la capitolele constructie si design. In schimb, spre deosebire de Vivo X20, acest device pare sa nu aiba camera duala pe partrea din spate.

Vivo Y79 (2)

Aflam din presa chineza ca producatorul pregateste un telefon cu diagonala de 5.99 inch al carui ecran va fi unul de tip full screen si va suporta o rezolutie 1440 x 720 pixeli. Telefonul va fi echipat cu un procesor octa-core, tactat la frecventa de 1.8 Ghz.

Acest procesor va fi cuplat cu 4 GB memorie RAM si cu 64 GB ce vor fi destinati memoriei native de stocare a datelor. Capacitatea de stocare va putea fi insa extinsa prin carduri externe pana la 128 GB.

Vivo Y79 (3)

Se asteapta ca Vivo Y79 sa aiba multa putere in sectorul selfie. La fel ca si Y69 de la Vivo, acest device va fi unul foarte atractiv pentru cei care iubesc video calling-ul si pozele instantanee cu prietenii. Se pare ca selfie-cam-ul de pe Vivo Y79 va avea o rezolutie de 16 megapixeli, in timp ce camera de pe spate va fi una de 24 de megapixeli. Site-ul MyfixGuide speculeaza ca terminalul va beneficia de o baterie de 3150 miliamperi. Fara indoiala, Vivo Y79 va rula Android 7.1.2 Nougat cu un foarte probabil update catre Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare de la Google.

Vivo Y79

Device-ul va cantari doar 160 de grame si va masura 7.7 milimetri in grosime, o confirmare ca beneficiaza de o super constructie, destul de slim.

sursa: http://shouji.tenaa.com.cn

Summary
Vivo Y79 smarthpone pentru pasionatii de fotografie, prezent in baza de date TENAA
Article Name
Vivo Y79 smarthpone pentru pasionatii de fotografie, prezent in baza de date TENAA
Description
Vivo Y79 este un nou smartphone pe care compania Vivo il pregateste pentru o lansare care va avea loc pana la finele anului