Reviews

Vivo Y75 5G preț, specificații tehnice, detalii oficiale

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Vivo a lansat oficial noul smartphone Vivo Y75 5G. Este vorba despre un telefon cu design atractiv și modern, care vine cu un procesor Dimensity 700 de la MediaTek și cu până la 8GB RAM. Device-ul ar urma să poată fi achiziționat în două versiuni de culoare. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Preț și disponibilitate Vivo Y75 5G

Vivo Y75 5G a fost anunțat oficial în India, iar clienții din această țară sunt primii care se pot bucura de noul dispozitiv.

Disponibil pe variantele de culoare ”Starlight Black” (negru) și ”Glowing Galaxy” (mai multe nuanțe de culoare pe același telefon), Vivo Y75 5G costă 21.990 de rupii indiene, echivalentul a 1.300 de lei.

Momentan, device-ul este disponibil în magazinele de retail din această țară, dar și prin intermediul Vivo India E-store.

Specificații tehnice Vivo Y75 5G

În ceea ce privește specificațiile tehnice, noul dispozitiv promite o experiență mai mult decât decentă pentru utilizatorii interesați să cumpere un smartphone cu tehnologie 5G la bord, dar care să nu fie nici un smartphone scump.

Vivo Y75 5G este echipat cu un ecran FHD+ de 6,58 inchi (1080×2408 pixeli). Acest ecran are o crestătură de tip ”waterdrop” (picătura de apă) în partea de sus, un raport de aspect 20,1:9 și un mod special gândit pentru protecția ochilor. În plus, telefonul are un scaner de amprente montat lateral.

Noul model este echipat destul de decent din punct de vedere foto. Y75 5G beneficiază de un setup ”triple camera”, care găzduiește un senzor primar de 50 de megapixeli, un senzor de adâncime de 2 megapixeli și un senzor macro de 2 megapixeli pe partea frontală a camerei. Pentru partea frontală, telefonul are un senzor de cameră selfie de 16 megapixeli, pe care viitorii utilizatori o pot folosi și pentru sesiunile dedicate de videocalling.

Sub capotă, telefonul beneficiază de prezența unui procesor MediaTek Dimensity 700 octa-core. Acesta este asociat cu o memorie de 8 GB de RAM și 128 GB de stocare internă. În plus, există o opțiune de extindere a memoriei virtuale RAM. De asemenea, puteți extinde spațiul nativ de stocare a datelor folosind un slot pentru card MicroSD.

Smartphone-ul este încărcat cu o baterie de 5000 mAh. Această baterie acceptă încărcare rapidă de 18 W. Telefonul rulează Android 11 cu FunTouchOS 12 deasupra. În plus, acceptă Bluetooth 5.1, 5G, 4G LTE, dual-SIM, GPS, WiFi dual band și portul USB Type-C pe partea frontală a conectivitatii.

Etichete:

Vivo Vivo Y75 5G