Reviews

Vivo Y71 pret, specificatii tehnice, detalii oficiale

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Noul Vivo Y71 va fi disponibil pentru inceput in magazinele de retail din India. Astazi, device-ul a fost anuntat oficial de catre producatorul chinez, iar pretul cu care se prezinta atinge pragul de 10.999 de rupii indiene. Asta ar insemna, putin peste 600 de lei. Foarte probabil, telefonul va fi disponibil si in magazine online precum Flipkart sau TomTop.

Vivo Y71 specificatii tehnice, primele pareri, detalii oficiale

In mare secret, Vivo Mobile a anuntat in India un telefon de buget destul de atractiv. Probabil va intra in competitie directa cu un alt device lansat chiar azi de un alt productor din China, Huawei. Este vorba despre noul Huawei Y6 2018, despre care gasiti detalii si pe blogul nostru.

Vivo Y71

Revenind la Vivo Y71, noul smartphone de buget al chinezilor se bazeaza pe un procesor ceva mai bun decat cel de pe Y6 2018 de la Huawei. Vivo Mobile a ales Snapdragon 450 (Qualcomm), un chipset bun pentru acest nivel, pe care l-a asociat cu o memorie RAM de 3 Gb si cu o capacitate nativa de stocare a datelor de 16 Gb. La acest capitol, Vivo Y71 sta mai bine decat proaspat lansatul device de buget de la Huawei si ne face si mai curiosi.

Vivo Y71 review

Mergem mai departe si aflam ca Vivo Y71 are un ecran de 5.99-inch in diagonala cu rezolutie HD + adica 1440 x 720 pixeli. Ecranul este evident unul in format Full Screen, aspect 18:9. Arata bine si completeaza din punct de vedere estetic un telefon atractiv din punctul meu de vedere.

Frontal, observam ca marginile de sus si de jos ale device-ului sunt intr-adevar ceva mai groase, dar nu neaparat deranjant de groase. Partile laterale arata bine, colturile sunt rotunjite, iar camera frontala e aseazata sus, langa difuzor, intr-o pozitie ceva mai clasica. Per total, cred ca Vivo a reusit sa construiaca un telefon de buget destul de atractiv si aspectuos.

Vivo Y71 (1)

Pe acest model, Vivo Mobiles nu a pus senzor de amprente clasic, dar aduce tehnologie Face Unlock. Asadar, chinezii prefera deblocarea faciala, dar nu se asigura ca aceasta modalitate e insotita si de una clasica precum senzorul de amprente de pe spate. Ar fi fost bine sa o faca.

Foto Shooter-ul de care discutam mai sus, cel plasat in fata device-ului, are o rezolutie de 5 megapixeli si el este cel care permite recunoastere faciala. Camera de pe spate are o rezolutie de 13 megapixeli si vine cu LED Flash.

Vivo Y71 (2)

3.360 de miliamperi este capacitatea bateriei de pe acest telefon, care aduce in plus optiuni de conectivitate precum 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, FM Radio, GLONASS, GPS, microUSB si mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Telefonul are doar 7.89 milimetri ceea ce confirma inca o data ca inclusiv pe acest sector de activitate (cel de buget), Vivo se asigura ca realizeaza terminale slim. De remarcat si faptul ca dispozitivul ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo.

Vivo Y71 verdict

Ne place Vivo Y71! Arata bine, are un procesor bun pentru sectorul de buget, o versiune noua a celui mai nou sistem de operare de la Google, un ecran atractiv si nu in ultimul rand un pret bun de achizitie. La acest pret, concurenta sa va fi Xiaomi Redmi Note 5 si probabil Huawei Honor 9 Lite. Optiunea apartine fiecaruia in functie de preferinte, necesitati si posibilitati. Insa cred ca Vivo Y71 nu este un telefon de buget de neglijat.

Pe blogul nostru gasesti detalii si despre alte telefoane Vivo din seria Y: Vivo Y75, Vivo Y65, Vivo Y79 sau Vivo Y66i

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo Y71