Reviews

Vivo Y53i lansat oficial » are ecran de 5-inch si procesor Snapdragon 425

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

La un an de zile distanta dupa ce a lansat pe piata modelul Vivo Y53, compania din China ofera acum consumatorilor noul Vivo Y53i, un device care nu difera insa foarte mult de cel standard.

Modelul Vivo Y53i va fi disponibil pe auriu si va costa conform primelor informatii 7990 rupii indiene, ceea ce echivaleaza cu aproximativ 500 de lei. Detalii despre acest nou model de la Vivo Mobiles, avem in cele ce urmeaza.

Vivo Y53i specificatii tehnice, detalii oficiale, primele impresii

Vivo Mobile surprinde prin lansarea unui nou model de telefon din gama Y a companiei. La un an distanta de cand a lansat pe piata versiunea standard, Vivo Y53, producatorul aduce in prim plan dispozitivul denumit Vivo Y53i. Un dispozitiv care insa nu difera aproape deloc de modelul lansat anul trecut, detaliu care face cu atat mai surprinzatoarea aparitia acestui terminal.

Vivo Y53i

Modelul Vivo Y53i se bazeaza pe un ecran de 5-inch in diagonala, un qHD IPS Display care sustine o rezolutie maxima de 960 x 540 pixeli. Cel mai atractiv detaliu de pe acest model de telefon de buget de la Vivo este procesorul marca Qualcomm. Este vorba despre platforma mobila quad-core, Snapdragon 425, tactata la frecventa maxima de 1.4 Ghz. Producatorul cupleaza acest chipset cu acceleratorul grafic Adreno 308 si cu o memorie RAM de 2 GB. Este un model quad-core mai mult decat decent pentru gama de buget. Capacitatea de stocare a datelor atinge 16 GB in versiunea standard, dar ea poate fi extinsa pana la 256 GB prin carduri de memorie externa.

Vivo Y53i ruleaza din fabrica (doar) Android 6.0 Marshmallow, customizat de producator cu interfata proprietara, FunTouch OS 3.0. Modelul este un dual SIM care cantareste doar 137 de grame si are o grosime de doar 7.64 milimetri, subliniind inca o data, daca mai era nevoie, atentia deosebita pe care producatorul o acorda aspectului exterior al telefoanelor sale, fie ele si de buget.

Vivo Y53i (2)

Doar 8 megapixeli are insa camera principala a device-ului (Led Flash si apertura f/2.0), in timp ce frontal, Vivo a ales o camera foto de 5 megapixeli (apertura f/2.2). Vestea buna este ca modelul permite deblocarea faciala conform sistemului Android.

Autonomia va fi asigurata de o baterie de 2.500 de miliamperi, in timp ce Vivo Y53i detine functia GPS si mizeaza pe tehnologie WiFi 802.11 b/g/n si bluetooth v4.2.

Vivo Y53i concluzie

Vivo Y53i nu este un device de buget atat de atractiv pe cat ar fi trebuit sa fie. Producatorul nu aduce plusuri evidente fata de modelul de anul trecut si va avea de infruntat o concurenta mai mult decat serioasa in aceasta gama de buget. Este greu de crezut ca cineva va prefera achizitionarea Vivo Y53i, la acelasi pret cu Xiaomi Redmi 5. Una peste alta, nu vorbim despre un device tocmai rau, dar cred ca daca Vivo ar fi plusat la specificatii fata de 2017 sau ar fi produs un device mult mai ieftin, Vivo Y53i ar fi avut sanse mai mari. Un plus pentru aspectul telefonului si pentru includerea unui procesor entry level bun.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo Y53i