Reviews

Vivo Y52 5G a fost anuntat oficial. Toate detaliile

Home  »  Reviews

Marian

acum 3 ani

In ultima luna a anului trecut, Vivo a lansat pe piata modelul Vivo Y52s, care face parte din seria Y. Telefonul a completat gama Y52, cu acest model disponibil in trei versiuni de culoare diferita, si care se baza pe chipsetul MediaTek Dimensity 720 SoC. Vivo Y52s are o baterie de 5.000 de miliamperi, cu suport de incarcare rapida la 18W. Telefonul va rula din fabrica Android 10 cu interfata Funtouch OS 10.5 deasupra. La nivel de conectivitate, Vivo Y52s vine cu bluetooth 5.0, cu suport pentru 4G LTE, dual SIM, GPS, GLONASS, BeiDou si port USB de tip C.

Acum producatorul vine cu o noua propunere: versiunea 5G a modelului clasic Y52. Mai multe detalii despre Vivo Y52 5G, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice si detalii oficiale despre Vivo Y52 5G

Producatorul de telefoane inteligente, Vivo Mobile va lansa pe piata europeană modelul Vivo Y52 5G, un smartphone care seamana ca design si specificatii tehnice cu Vivo Y72 5G, device lansat in Thailanda, in urma cu ceva timp.

Momentan, compania nu a oferit detalii legate de pret si disponibilitate. In schimb, stim ca device-ul va avea versiuni de 4GB RAM si 128GB stocare de date, iar culorile pe care poate fi achizitionat sunt Graphite Black și Dream Glow.

In ceea ce privește specificatiile tehnice, Vivo Y52 5G isi bazeaza drumul catre performanta pe chipset-ul MediaTek Dimensity 700 SoC.

Acesta este asociat cu 4GB dedicati memoriei RAM si cu 128GB pentru stocarea de date. Telefonul ruleaza Android 11 din fabrica si are un ecran de 6.58 inch cu rezolutie Full HD+ si tehnologie IPS LCD la bord. Acest display vine cu aspect 20:9 si are un procent de 90.6% in ceea ce priveste raportul dintre el si corpul telefonului.

In zona foto, Vivo Y52 5G se bazeaza pe un senzor principal de 48 de megapixeli pe spate, alaturi de care functioneaza alti doi senzori de imagine de 2 megapixeli. Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, Vivo Y52 5G are la dispozitie un selfie shooter de 8 megapixeli.

Telefonul are scanner de amprente orienta spre lateral, dar si tehnologie de deblocare faciala. Suporta conectivitate 5G, dar si 4G, are optiunea dual SIM, Wi-Fi 802.11 b/g/n și tehnologie bluetooth 5.1 la bord. Bateria sa de 5.000 de miliamperi primeste suport pentru incarcare rapida la 18W si se poate incarca mult mai usor cu ajutorul portului de tip C. La bordul sau se afla atat o mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti, cat si functia GPS cu GLONASS. De mentionat ca telefonul are slot dedicat pentru carduri microSD, care permit extinderea memoriei de stocare nativa pana la 512 GB.

Etichete:

Vivo Vivo Y52 5G