Reviews

Vivo Y21 – specificații tehnice, primele impresii și preț

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Noul Vivo Y21 a fost anunțat oficial în India. Telefonul va fi disponibil prin intermediul mai multor site-uri online, printre care Amazon și Flipkart. Mai multe detalii despre Vivo Y21 avem și noi, în cele ce urmează.

Specificații tehnice Vivo Y21 – cât va costa noul smartphone

Compania Vivo Mobile a anunțat oficial noul smartphone Vivo Y21. Vorbim despre cel mai nou al seriei Y de la Vivo, un telefon care vine cu procesorul Helio P35 SoC la bord, dar și cu Android 11 plus o baterie de 5.000 de miliamperi.

Din primele informații, Vivo Y21 va costa aproximativ 800 de lei pentru versiunea de 4GB RAM si 64 GB dedicați stocării de date. De asemenea, varianta de 4GB RAM cu 128GB dedicați stocării de date se va apropia ca preț de suma de 900 de lei. Se pare că noul Vivo Y21 va fi disponibil pe culorile Diamond Glow și Midnight Blue.

Noul model al companiei Vivo ar urma să fie disponibil în mai multe magazine online, începând cu Amazon.in, Flipkart, Paytm sau Tatacliq.

Specificații tehnice pentru Vivo Y21

Noul model Vivo Y21 se va baza pe un ecran cu diagonală de 6.51 inch, cu rezoluție 1600 x 720 pixeli. Avem o rată de 20:9 în ceea ce privește acest ecran, semn că vorbim despre un telefon modern și atractiv din punct de vedere vizual.

Noul smartphone al companiei Vivo va avea la bord procesorul MediaTek Helio P35, un chipset care va fi cuplat cu 4GB dedicați memoriei RAM și cu 128 GB pentru stocarea de date. Foarte interesant este faptul că în zona RAM, Vivo Y21 are o opțiune extra, prin care poți adăuga 1GB RAM telefonului. De precizat că această opțiune este disponibilă cu ajutorul unui card de tip microSD.

Telefonul vine echipat cu o cameră dublă pe partea din spate. Se compune dintr-o cameră principală de 13MP cu bliț LED, diafragmă f / 2.2 și un obiectiv super macro de 2MP cu diafragmă f / 2.4. Există de asemenea o cameră frontală de 8MP pentru selfie-uri cu diafragmă f / 1,8. Telefonul are o baterie de 5.000 mAh care acceptă încărcare rapidă de 18 W. Totodată, Vivo Y21 rulează Android 11 Funtouch OS 11.1. Telefonul are și un senzor de amprentă montat lateral pentru securitate. De asemenea, el vine cu recunoaștere facilă, o opțiune care asigură un plus de securitate pentru viitorul utilizator.

Telefonul acceptă dual-SIM, 4G, WiFi dual-band, Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS pe partea frontală de conectivitate. În plus, telefonul are un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Măsoară dimensiunile 164 x 76 x 8 mm și cântărește 182g.

Etichete:

Vivo Vivo Y21