Stiri

Vivo Xplay 7 scapa in presa: va avea procesor Snapdragon 845, 8 GB RAM si senzor de amprente sub display

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Vivo a crescut enorm in ultimii doi ani, atat de mult incat a reusit sa prinda un incredibil loc 5 in topul celor mai importanti producatori din lume. Pentru a-si respecta acest nou statut castigat cu greu, producatorul chinez cauta sa-si extinda portofoliul, iar Vivo Xplay 7 poate fi o carte cu adevarat castigatoare.

Vivo Xplay 7, cu Snapdragon 845 si senzor de amprente sub display?!

In iune, la Mobile World Congress 2017 de la Shanghai, producatorul si-a prezentat tehnologia din spatele asezarii senzorului de amprente sub display. Notam atunci ca Vivo ar putea fi primul producator care aduce un astfel de telefon pe piata, iar zvonurile din ultima perioada ne confirma ca Vivo Xplay 7 ar putea fi acel telefon.

Vivo Xplay 7 (2)

Imaginile de mai jos ne dezvaluie viitorul Vivo Xplay 7 care ar putea fi disponibil in curand pe culori precum negru, auriu si roz auriu. Partea frontala a terminalului va avea un nou design full screen, in timp ce spatele seamana destul de mult cu Vivo Xplay 6. Aceste imagini ne dezvalui si faptul ca terminalul va beneficia de mufa 3.5 milimetri pentru casti, dar si de port USB tip C, plus difuzoare externe.

Ceea ce este cu intr-adevar fascinant legat de acest device este faptul ca pare un adevarat telefon bezel-less. Designul sau sugereaza existenta unor margini foarte subtiri, iar raportul ecran-corp ar putea fi (atentie) de 100%. Desigur, momentan totul este o speculatie, dar care speculatie daca se va concretiza, ei bine Vivo va da in mod sigur lovitura.

Vivo Xplay 7 (3)

Imaginile sugereaza de asemenea ca Vivo Xplay 7 va avea senzorul de amprente sub display, urmand a imbraca titulatura de senzor optic. In urma cu cateva luni, celebrul analist Pan Jiutang a confirmat ca Vivo va fi prima companie care va dezvolta un telefon cu un astfel de senzor. Vivo Xplay 7 va avea un sistem dual camera, iar cel mai probabil perechea de senzori va fi una de tip Sony, capabila sa suporte zoom optic de 4x.

De la Vivo Xplay 7 se asteapta si un nivel fantastic al performantei. Telefonul ar putea incorpora viitorul chipset de la Qualcomm, Snapdragon 845, procesor dedicat high-end-urilor. Se speculeaza ca memoria RAM va fi de 8 GB, in timp ce capacitatea de stocare va fi diferita in functie de versiune: 128 GB sau 256 GB.

Vivo Xplay 7

Daca informatiile se vor concretiza, Vivo ar putea fi nu doar primul producator care aduce pe piata un telefon cu senzor de amprente sub display, dar si primul producator care va propune un telefon cu chipset Snapdragon 845, cel mai probabilul succesor al procesorului de top de astazi, Snapdragon 835.

Cine este Vivo?

Infiintata in urma cu opt ani de zile, Vivo este localizata in Dongguan, provincia Guangdong si este o companie condusa de Shen Wei.

Compania a crescut enorm in ultimii ani si dupa ce a devenit sponsor oficial al primei ligi de fotbal din India a incheiat recent un parteneriat cu Federatia Internationala de Fotbal Asociatie prin care brandul va deveni unul dintre sponsorii Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia 2018 si ulterior, Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022.

In acest context, graba cu care Vivo cauta sa-si solidifice prezenta la nivel national, dar mai ales global, este cat se poate de lesne de inteles. Recent Vivo Mobile a anuntat noi centre de desfacere in regiuni importante precum Shenzen si Nanjing angajand aproape 2000 de oameni in plus. Expansiunea companiei s-a simtit in vanzarile inregistrare in utimul trimestru al anului trecut in regiuni importante precum Indonezia, Thailanda si mai ales India.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes