Reviews, Stiri

Vivo X9s primele detalii oficiale: specificatii, pareri si pret

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vivo X9s este succesorul pe care compania Vivo l-a pregatit in acest an, modelului Vivo X9. Anul trecut in noiembrie, Vivo dadea „nastere” unuia dintre cele mai bine vandute telefoane ale companiei, Vivo X9, un smartphone care s-a impus neasteptat de usor in vanzarile pe zona Asia. Acum, compania cu una dintre cele mai interesante ascensiuni in 2016, lanseaza urmatorul model de X9, aspectuosul Vivo X9s.

Vivo X9s specificatii tehnice oficiale si primele impresii

Cu siguranta, Vivo X9s va fi unul dintre acele telefoane la care Vivo s-a gandit cand si-a propus sa-si continuie ascensiunea inceputa in 2015. Atat acest model cat si versiunea Vivo X9s Plus au specificatii excelente si un aspect foarte atragator. Modelul X9s impresioneaza prin display-ul sau de tip Super AMOLED cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD. Putin mai mic decat ecranul Samsung Galaxy Note FE lansat in aceasta perioada, dar cu aceeasi calitate, acest display este unul dintre argumentele forte ale noului model.

Vivo X9s

Sub acest ecran, producatorul a introdus un chipset mid-range foarte puternic, un procesor octa-core pe 64 de biti de la Qualcomm, model Snapdragon 652 MSM 8975. Acesta este tactat la frecventa de 1.8 Ghz si este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 510, dar si cu cei 4 GB ai memoriei RAM plus cei 64 GB ai memoriei native.

Smartphone-ul nu dispune insa de un slot pentru carduri microSD, ceea ce nu trebuie insa considerat neaparat un dezavantaj, tinand cont ca inca din fabrica, terminalul vine cu 64 GB capacitate de stocare a datelor.

Peisajul tehnologic este completat de prezenta unei baterii puternice. Aceasta este nedetasabila, beneficiaza de tehnologie Quick Charge si are o capacitate in cuantum de 3320 miliamperi.

Vivo X9s primele detalii oficiale

Aflam apoi cu placere (nu si cu surprindere) ca device-ul ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat, cea mai noua versiune a sistemului de operare al Google, dar si faptul ca Vivo X9s se bazeaza pe un puternic procesor audio (AK4376) care in mod cert va asigura un nivel optim de performanta a sunetului.

Vivo X9s este un device 4G LTE cat, vine cu senzor de amprenta montat pe partea din fata, dar si cu alti senzori esentiali, precum accelerometru, proximitate sau compass. Si, evident…avem dotari foto spectaculoase, despre care am ales sa vorbim pe finalul prezentarii specificatiilor acestui telefon.

Vivo X9s se bazeaza pe un selfie cam dual, cu atributii evidente, impresionante si as spune eu chiar neasteptate. Camera frontala a device-ului are doi senzor de cate 20 respectiv 5 megapixeli si este echipata cu flash LED si apertura f/2.0.

Nu va faceti griji, pentru ca si camera principala a device-ului este la fel de spectaculoasa. Aceasta are un senzor de imagine de 16 megapixeli, unul puternic si echipat cu flash LED, PDAF, aufocus si apertura f/2.0. Destul de impresionant, nu-i asa?

Vivo X9s disponibilitate si pret

Noul Vivo X9s depaseste valoric modelul Vivo X9 de anul trecut si se anunta unul dintre cele mai interesante mid-range-uri de pe piata.

Are unele specificatii de terminal high-end si vine cu un design foarte placut, cu un corp de metal elegant si incarcat de finisaje premium si cu dotari interne spectaculoase plus echipament foto de invidiat.

Vivo X9s (2)

Device-ul poate fi achizitionat pe culori ca negru, auriu si roz, cantareste 155.3 grame si are – atentie – o grosime de doar 6.99 milimetri! Avem asadar de-a face cu un terminal ultra slim, asa cum ne asteptam de la cei de la Vivo.

Pretul acestui device va depasi 400 de euro in Europa, in timp ce in China va avea probabil un pret de pana in 400 de euro. Smartphone-ul este disponibil de maine, 8 iulie. Vom reveni cu mai multe informatii legate de disponibilitatea acestui telefon in perioada urmatoare.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo X9s