Reviews, Stiri

Vivo X9s Plus a fost lansat oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Pe finalul saptamanii trecute aminteam de lansarea terminalului Vivo X9s, una dintre cele mai recente creatii ale producatorului chinez. Astazi este momentul sa aruncam o privire si peste Vivo X9s Plus, fratele mai mare al terminalului deja prezentat pe site-ul nostru si totodata succesorul modelului Vivo X9 din noiembrie anul trecut.

Vivo X9s Plus specificatii si impresii

Un lucru e cert: Vivo pare sa stie sa faca telefoane atragatoare. Mai nou si foarte puternice. Vivo X9s Plus se poate incadra in aceasta categorie, tinand cont ca device-ul arata foarte bine si beneficiaza de un hardware puternic. Primele imagini cu acest device au aparut in mod surprinzator, chiar inainte de lansare si le puteti vedea aici.

Vivo X9s Plus a fost lansat oficial

Posesorul unei constructii metalice elegante cu finisaje premium si design slim (7.25 milimetri grosime), Vivo X9s Plus vine cu un ecran mai mare decat modelul standard si are un procesor destul de puternic, care simplifica procesorul multitasking si ajuta la nivel de gaming.

Telefonul are un display Super AMOLED dotat cu rezolutie Full HD si proprietarul unei diagonale de 5.85 inch. Efectul sau este evident si dincolo de calitatea rezolutiei sau de diagonala mare si utila, ecranul de la Vivo X9s Plus are si rol estetic.

Sub capota, Vivo X9s Plus ascunde un procesor mid-range puternic de la Qualcomm. Este vorba de octa-core-ul pe 64 de biti Qualcomm Snapdragon 653 MSM 8976 setat la frecventa de 1.95, chip care functioneaza in tandem cu placa video Adreno 510 si cu 4 GB Ram. Capacitatea de stocare a datelor atinge 64 de GB insa din pacate Vivo X9s Plus nu beneficiaza de slot pentru carduri de memorie externa de tip microSD.

Vivo X9s Plus a fost lansat oficial (2)

Smartphone-ul ruleaza Android 7.1 Nougat customizat cu interfata Funtouch OS 3.1. Telefonul vine cu doua procesoare audio (modele diferite ES9018 si ES9603) si cu o baterie potenta de 4015 miliamperi echipata cu functie Quick Charging.

Dotarile foto sunt interesante si la fel ca si fratele sau mai mic, Vivo X9s Plus pare decis sa impresioneze. Selfie-cam-ul este unul spectaculos si probabil unul dintre motivele majore pentru care Vivo va plusa la pretul telefonului. Asadar, camera frontala a handset-ului este una duala, fiind echipata cu un senzor de imagine de 20 de megapixeli si un altul de 5 megapixeli. Nu lipseste flash led-ul, iar deschiderea este una excelenta: f/2.0. Nici camera principala a item-ului nu merita si nu trebuie neglijata: 16 megapixeli rezolutie, plus flash LED, autofocus, PDAF si deschidere excelenta de asemenea f/2.0.

Vivo X9s Plus este un device 4G LTE Cat 6, care beneficiaza de cele mai noi optiuni de conectivitate: wi-fi 802.11 ac dual band, bluetooth 4.2, port micro USB 2.0 sau GPS cu A-GPS. Avem de asemenea senzor de amprenta, giroscop sau accelerometru la dispozitie.

Vivo X9s Plus

In opinia mea, Vivo a pregatit un mid-range mai mult decat spectaculos, care se bazeaza mult pe eficienta procesorului sau, cu un bun sistem audio si, inainte de toate, cu un selfie-cam mult peste media mid-range, cel putin la aceasta ora. Foarte probabil, telefonul va avea un pret mare in Europa, detaliu cu care nu sunt tocmai de acord, tinand cont ca o suma de peste 2000 de lei mi se pare destul de considerabila pentru acest segment si aceasta configuratie. Dar, suma nu este intru totul nejustificata. Problema celor de la Vivo este ca s-ar putea ca la acesti bani sa poti opta pentru telefoane mai bune, mai performante. Nu neaparat in ceea ce priveste capacitatea foto a selfie-cam-ului, dar cu siguranta la alte capitole.

Vivo X9s Plus va putea fi achizitionat pe negru, roz sau auriu si are o greutate de doar 183.2 grame. Dincolo de configuratia destul de puternica, terminalul isi dubleaza valoarea printr-un design atragator si valoros. Conform Gizmochina, Vivo X9s Plus va fi scos spre vanzare incepand cu 20 iulie in China. Pretul pentru aceasta zona este de 440 de dolari.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo X9s Plus
Price
$ 440