Stiri

Vivo X60 apare deja in GeekBench. Ce specificatii are telefonul

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Vivo X60 a fost deja confirmat oficial si tot oficial am aflat ca noul smartphone va avea la bord procesorul Exynos 1080. Ultimele informatii anunta ca noul model a aparut deja listat pe site-ul de benchmarking, GeekBench. Astfel, alte specificatii ale sale au ajuns in mediul online.

Va reamintim ca Vivo a lansat recent pe piata modelul Vivo Y52s despre care gasiti mai multe detalii pe blogul nostru.

Specificatii tehnice Vivo X60

Vivo a confirmat deja că următoarea sa serie emblematică, seria Vivo X60 va fi lansată cu procesorul Exynos 1080 și va fi primul smartphone care va fi echipat cu chipset-ul celor de la Samsung. O mutare curajoasa a producatorului, dar ramane de vazut daca ea se va demonstra a fi si una inspirata.

Cu numarul de model V2047A, care se așteaptă să fie Vivo X60, acest device a aparut deja in baza de date a site-ului de benckmarking, GeekBench. Device-ul a obtinut 888 de puncte în testul cu un singur nucleu, în timp ce in testele cu mai multe nuclee a obtinut 3244 de puncte. Conform listării, dispozitivul va avea 12 GB RAM la bord și va veni cu Android 11 din cutie. Dispozitivul este, de asemenea, conceput pentru a include OriginOS, care este ultima versiune de software Vivo.

Dispozitivele vor fi lansate pe 29 decembrie în China. Recent, dispozitivul a fost confirmat oficial in zona asiatica, prin cateva imagini promoționale postate de un tipster pe Weibo. Se spune că dispozitivul este cel mai subțire telefon 5G de la Vivo, cu o grosime de doar 7,3 mm.

Vivo X60 ar trebui să vină cu un corp de sticlă și ar trebui să aibă o cameră triplă configurată pe spate. Camerele sunt susținute de optica Zeiss, care a fost confirmată de companie in mod oficial. Potrivit celor mai recente scurgeri de informatii deviceul ar urma sa fie disponibil pe piata in trei culori. Aceste sunt Gri, Aurora Gradient și Alb.

După cum sugerează și numele, ambele dispozitive ar trebui să aibă conectivitate 5G și ambele ar trebui să vină, de asemenea, cu un panou de 120Hz Amoled. Specificațiile camerei au fost de asemenea divulgate pe Weibo de către un tipster cunoscut in domeniu, tipster care poartă numele de Digital Chat Station. Conform scurgerii de informatii dinspre acesta, noul model Vivo X60 ar trebui să aibă o configurare triplă a camerei, incluzând un senzor primar de 48MP cu diafragmă f / 1.6, un obiectiv ultra-larg de 13MP și un obiectiv pentru portret de 13MP

Modelul Vivo X60 Pro ar urma să fie echipat cu o configurație similară, incluzând o cameră principală de 48MP cu diafragmă f / 1,48, obiectiv ultra-larg de 13MP și un shooter portret de 13MP, dar cu un obiectiv periscop suplimentar de 8MP cu zoom optic 5x și până la 60x digital suport zoom.

Se așteaptă ca ambele telefoane să dispună de tehnologia de stabilizare micro-cardanică de a doua generație.

Etichete:

Vivo X60