Reviews

Vivo X21i lansat oficial: pret, specificatii tehnice, primele pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va anuntam in urma cu cateva zile ca Vivo Mobiles urmeaza sa lanseze oficial o noua varianta de Vivo X21, smartphone 4G cu procesor Snapdragon 660 lansat in martie. Noul Vivo X21i inlocuieste insa procesorul marca Qualcomm cu un model MediaTek si costa la precomanda in aceasta perioada, 2.698 yuani, adica aproximativ 1.600 de lei.

Vivo X21i specificatii tehnice si primele pareri

Modelul Vivo X21i se bazeaza pe un ecran de 6.28-inch in diagonala. Este vorba despre un panel Super AMOLED cu aspect 19:9 si decupaj in partea sa de sus. Marginea de jos a este foarte subtire, astfel ca noul model castiga foarte mult la capitolul estetica, dar si la procentul ecran-corp, care creste astfel la 90.3%. Ceea ce suna cu adevarat impresionant, daca tinem cont ca vorbim totusi de un producator inca departe de nivelul Samsung, Apple sau Huawei.

Vivo X21i

Ecranul telefonului beneficiaza si de sticla curbata 2.5D, in timp ce tot frontal, descoperim o camera foto pentru selfie-uri si video calling de 24 de megapixeli cu optiuni de inteligenta artificiala incorporate.

Sub capota, pentru acest model de telefon, Vivo Mobiles a optat de aceasta data pentru un procesor MediaTek. Scopul? Pretul mai mic, eficienta mai mare in materie de consum si un nivel de performanta bun pentru sectorul mid-range. Modelul de chipset este MediaTek MT6771, adica Helio P60.

Vivo X21i (3)

Vivo X21i va avea doua configuratii diferite, astfel ca viitorii consumatori interesati vor putea alege intre optiunea de 4GB RAM si 6 GB RAM. Fiecare are optiuni de memorie nativa diferite: 64 GB sau 128 GB.

Camera principala a device-ului este amplasata pe partea din spate a terminalului si este duala. Avem senzori de 12 Megapixeli (x2) si de asemenea optiuni AI, inclusiv modurile Scene si Beauty. Tehnologia de recunoastere faciala este prezenta pe camera frontala de 24 de megapixeli, plasata pe partea din fata a device-ului.

Vivo X21i (2)

Vivo Mobiles a ales Android 8.1 Oreo drept sistem de operare al acestui telefon, un oS customizat de producator cu interfata in-house Fun Touch OS 4.0 UI. Senzorul de amprente este plasat pe spatele dispozitivului, ceea ce pare cu mult diferit fata de versiunea mai scumpa a terminalului, care are senzorul de amprente sub ecran.

Noul model Vivo X21i este deja disponibil in zona China si va putea fi achizitionat in aceasta perioada la pre-comanda. Handset-ul poate fi cumparat pe culori precum negru (Polar Night Black), alb (Aurora White) si rosu (Ruby Red).

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Vivo Mobiles
Product Name
Vivo X21i