Stiri

Vivo X21i va avea ecran OLED, 6 GB RAM si camera de 24 MP

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Dupa ce a fost „vazut” pe website-ul de benchmarking, GeekBench, modelul Vivo X21i isi face acum aparitia si in baza de date a site-ului TENAA. Handset-ul a primit certificarea pentru zona China si va fi disponibil in perioada urmatoare pe culori precum auriu, roz auriu si negru. Proiectul Vivo X21i este o continuare a gamei care a debutat in martie, Vivo X21 despre care gasiti detalii pe blogul nostru.

Specificatii tehnice Vivo X21i conform bazei de date a site-ului TENAA

Conform listarii de pe TENAA, noul model Vivo X21i va avea un ecran OLED de 6.28-inch in diagonala, cu rezolutie maxima 2280 x 1080 pixeli.

Device-ul este propulsat catre performanta de un procesor octa-core de 2.0 Ghz, cuplat de producator cu 6 GB RAM, in timp ce capacitatea interna de stocare a datelor va fi de 64 GB.

Vivo X21i

Aceasta capacitate care tradeaza memoria nativa a dispozitivului va beneficia de posibilitatea de extindere pana la 256 GB datorita slotului microSD pe care producatorul l-a plasat in partea din stanga a modelului Vivo X21i. Extinderea este posibila cu ajutorul cardurilor de memorie pana la 256 Gb.

Modelul Vivo X21i va rula direct din fabrica Android 8.1.0 Oreo si va beneficia de camera duala pe partea din spate. Aceasta camera va avea senzori de imagine de 12 si 5 megapixeli la bord. Frontal dispozitivul se va baza pe un puternic selfie-cam de 24 de megapixeli.

Smartphone-ul este echipat cu senzor de amprente pe partea din spate, are 6.99 de milimetri grosime si cantareste 159 de grame. Prin urmare, putem vorbi despre un handset ultra slim, foarte usor. Optiunile de conectivitate includ 4G LTE, bluetooth, Wi-Fi, GPS cu A-GPS si port microUSB. Totodata, telefonul beneficiaza de senzor de gravitatie, senzor de distanta si senzor de lumina ambientala.

Vivo X21i scor in GeekBench

De pe site-ul de benchmarking GeekBench aflam ca modelul Vivo X21i a obtinut un scor de 1499 de puncte in testul single core si un scor de 5777 de puncte in testul multi-core. GeekBench ne dezvaluie ca handsetul se va baza pe un procesor de la Mediatek, care cel mai probabil va fi Helio P20. De notat ca modelul Vivo X21 este echipat cu procesor Snapdragon 660, cel mai puternic pe zona mid-range.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes