Stiri

Vivo X21 specificatii tehnice AnTuTu

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Vivo este unul dintre producatorii chinezi la cea mai mare cautare. Compania a inregistrat un progres considerabil in ultimii doi ani, ajungand acum in topul primilor 5 producatori din lume.

Vivo X21 specificatii tehnice AnTuTu

In plus, Vivo nu cauta neaparat sa copieze trendul anului trecut sau imaginatia altor producatori. Compania are propria perceptie asupra vizibilitatii sale pe piata si cauta sa impresioneze profund la cat mai multe detalii. Asa s-a nascut spre exemplu, Vivo X20 Plus UD, primul smartphone cu scanner de amprente integrat in ecran.

Fara discutie, este o performanta majora pentru Vivo, indiferent de receptia telefonului. Acum, compania se pregateste de lansarea a inca unui dispozitiv atractiv. Modelul Vivo X21 a fost „zarit” deja in baza de date a site-ului AnTuTu, iar despre o parte dintre specificatiile sale vom discuta si noi, in cele ce urmeaza.

Vivo X21 specificatii tehnice inainte de prezentarea oficiala (via AnTuTu)

La fel ca si modelul Vivo X20 Plus UD, modelul Vivo X21 va avea scannerul de amprente integrat in ecran, semn ca producatorul se misca in continuare extrem de rapid pe piata. In timp ce alti producatori mari cauta inca sa lanseze primul telefon de acest tip (daca o vor face), cei de la Vivo se pregatesc de a doua lansare de acest gen.

Smartphone-ul a fost deja vazut in GeekBench, iar acum a vizitat si AnTuTu, semn ca lansarea sa oficiala nu este departe. Terminalul are numele „de inregistrare” Vivo X21 UD in benchmark, ist vrs mai mare parte din configuratia sa, o gasiti mai jos.

Vivo X21

Din AnTuTu aflam ca Vivo X21 va avea ecran Full HD+ cu tehnologie 18:9. Din pacate nu aflam si diagonala terminalului, dar avem alte informatii picante si interesante din orice punct de vedere. Spre exemplu, telefonul, care in principiu va fi un mid-range, va fi echipat cu cel mai puternic procesor de pe piata din acest sector: Snapdragon 660 de la Qualcomm.

Acest chipset este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 512 GPU si cu 6 GB memorie RAM! Capacitatea de stocare interna este de 128 GB in versiunea standard a device-ului. In ceea ce priveste acumulatorul de pe Vivo X21 si specificatiile camerei, momentan niciuna dintre listari n-a confirmat vreo informatie de presa.

Cert este ca, in AnTuTu, Vivo X21 a obtinut un scor de 143.707 puncte, ceea ce nu suna deloc rau. Pe GeekBench, device-ul impresionase deja prin scorurile obtinute: 1608 puncte in testul single-core si 5852 de puncte in testul multi-core.

Handset-ul este bazat pe Android 8.1.0 Oreo si va avea se pare, mai multe variante disponibile pe piata. Conform site-ului GeekBench, procesorul sau Snapdragon 660 este un octa – core care atinge frecventa maxima de 1.84 Ghz.

Summary
 Vivo X21 specificatii tehnice AnTuTu
Article Name
Vivo X21 specificatii tehnice AnTuTu
Description
Vivo X21 a fost "zarit" atat in baza de date AnTuTu cat si pe site-ul de benchmarking, GeekBench. Vezi ce specificatii are
Author
Publisher Name
Catmobile