Reviews

Vivo X20 Plus UD este oficial » primul smartphone cu scanner de amprente integrat in ecran

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Vivo X20 Plus UD este oficial » Exista inca foarte multa reticenta in privinta telefoanelor construite in China, cu toate ca producatori precum Huawei, Oppo, Vivo sau OnePlus fac senzatie de cativa ani incoace.

Vivo kabarnya akan segera menjual Vivo X20 Plus dengan 🤳Under Display Fingerprint bulan ini !? . 📱Vivo X20 Plus UD atau versi dengan Under Display Fingerprint ini masih mengusung spesifikasi yang sama dengan Vivo X20 Plus biasa. Bedanya hanya pada seri ini desain depan Smartphone dibuat lebih minim bezel dan dilengkapi Fingerprint di layar. . – 6.43-inch Full HD+ Super AMOLED Display, 2.5D Glass – 18:9 aspect ratio – Ketebalan: 7.45mm – Berat: 181 gram – Snapdragon 660 octa-core 2.2GHz – Adreno 512 GPU – RAM 4GB – ROM 128GB (microsd up to 256GB) – K.Belakang Dual-camera 12 MP f/1.8, 1.28um pixel size, OIS + 5 MP DOF (Bokeh), PDAF, LED flash – K.Depan 12 MP f/2.0 – 4G LTE, Fingerprint – Support: FaceWake (Face recognition) – Audio: Hi-Fi ES9318 DAC – Android 7.1.1 Nougat – Baterai 3905 mAh with fast charging – Warna: Black, Gold dan Rose Gold – Rumor harga 3698 yuan (7,65 juta) . Gimana, pada minat beli ga nih? ☝️😋 . Credit: @cnet #VivoX20PlusUD #Vivo #X20PlusUD #UnderDisplayFingerprint #Fingerprint #beritagadget

A post shared by Info Seputar Gadget Terkini (@beritagadget) on

Vivo este una dintre companiile cu cea mai mare crestere din ultimii 3 ani de zile pe aceasta piata, iar conform vanzarilor, putem sa consideram acest producator unul de top 5 in acest moment.

Firesc, cand auzi de primul smartphone cu scanner de amprente integrat in ecran, te gandesti la o idee revolutionara si o alaturi unuia dintre cei giganti de pe piata de telefoane mobile: Apple Inc sau Samsung Electronics. Ei bine, nu e chiar asa!

Vivo X20 Plus UD (2)

Cei de la Synaptics au ales Vivo pentru colaborarea ce are care fruct, noul model de Vivo X20 Plus, adica primul smartphone care ne ofera aceasta „miscare” revolutionara. O confirmare a faptului ca Vivo este intr-adevar unul dintre cei mai puternici producatori de pe piata in ultimii ani. Avem detalii despre Vivo X20 Plus UD in cele ce urmeaza.

Vivo X20 Plus UD este oficial: pastreaza specificatiile de anul trecut, dar are senzorul sub ecran!

Despre modelul Vivo X20 Plus am scris si noi in momentul lansarii sale din septembrie. La denumirea oficiala a produsului, observam doua litere, care la prima vedere par un mister, dar care, in fapt, sunt mai mult decat sugestive. Terminatia „UD” este de fapt cea care da atata si atata greutate numelui produsului, pentru ca reprezinta prescurtarea de la „Under Display”, adica „sub ecran”. Referirea este directa si exacta si subliniaza tema revolutionara care incarca de prestigiu acest handset.

In principiu, noul model Vivo X20 Plus UD este acelasi ca modelul lansat in septembrie din punct de vedere al aspectului si specificatiilor, dar are de aceasta data senzorul de amprente integrat in ecran.

Vivo X20 Plus UD

Vivo X20 Plus UD

Compania Vivo si-a pregatit publicul la Consumer Electronic Show 2018 din Las Vegas (Nevada), acolo unde a explicat tehnologia revolutionara la care a lucrat alaturi de Synaptics. Astazi, Vivo a anuntat oficial noul Vivo X20 Plus UD in China. Cu toate acestea, pentru moment, detaliile legate de disponibilitatea telefonului pe piata sunt necunoscute.

Acest model de telefon utilizeaza cel mai nou senzor Synaptics Clear ID FS9500. De remacat ca, prin comparatie cu alti senzori de amprente, acesta se pare ca deblocheaza ceva mai incet telefonul. Vivo a lansat in 2017 modelele de telefon Vivo X20 si X20 Plus, iar daca tinem cont ca specificatiile noului Vivo X20 Plus UD nu sunt diferite putem concluziona ca acest device este un fel de editie limitata a variantei mai mari in dimensiuni de anul trecut.

Vivo X20 Plus UD (1)

Pe scurt, cu exceptia faptului ca amutat scannerul de amprente si a venit cu aceasta propunere revolutionara (o premiera la nivel mondial) producatorul va scoate la vanzare practic acelasi model de telefon. Din pacate, Vivo X20 Plus UD va rula in continuare (la fel ca si predecesorii sai) doar Android 7.1 Nougat, customizat cu interfata in-house, FunTouch OS. Panelul Full View este unul de tip AMOLED si are o diagonala spectaculoasa de 6.43-inch, in timp ce rezolutia maxima pe care o suporta este Full HD + (adica 2160 x 1080 pixeli). Evident, formatul ecranului este 18:9.

Sub capota, Vivo X20 Plus UD ascunde un procesor Snapdragon 660 tactat la frecventa de 2.2 Ghz, adica cel mai puternic chipset mid-range de pe piata in acest moment. 4GB memorie RAM si 128 GB stocare de date ascunde acest device, cu mentiunea ca stocarea de date poate fi extinsa la 256 GB prin intermediul unui card de memorie microSD.

Vivo X20 Plus UD (1)

In ceea ce priveste dotarile foto, Vivo X20 Plus UD suporta o camera foto principala duala, cu senzori de 12, respectiv 5 megapixeli cu LED Flash, si o camera frontala de 12 megapixeli, dedicata selfie-urilor si sesiunilor de video-calling.

Vivo X20 Plus UD este dual sim si 4G VoLTE si beneficiazxa de o baterie de 3.800 de miliamperi, cu tehnologie de incarcare rapida la bord. Conform presei de specialitate din China, se stie deja ca varianta de 4 GB memorie RAM si 128 GB memorie ROM va costa aproximativ 600 de dolari in China! Vom reveni cu detalii despre acest model de telefon in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 6 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo X20 Plus UD