Reviews, Stiri

Vivo X20 Plus detalii oficiale: pret, disponibilitate, specificatii si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Pe langa lansarea oficiala a terminalului Vivo X20, producatorul chinez Vivo a prezentat si versiunea mai mare a acestui dispozitiv. Vivo X20 Plus este un phablet de dimensiuni mari, care nu se adreseaza probabil decat celor care cauta astfel de telefoane cu ecrane foarte mari. Mai multe detalii despre acest phablet impresionant aflam in cele ce urmeaza.

Vivo X20 Plus specificatii tehnice si pareri dupa lansarea oficiala

Pe Vivo X20 Plus avem aceeasi tehnologie Super AMOLED ca si pe Vivo X20 si acelasi format 18:9. Nu lipseste sticla curbata de tip 2.5D si nici rezolutie Full HD + (2160 x 1080 px), insa diagonala terminalului este chiar si mai mare decat cea a ecranului de pe X20. Daca la terminalul „standard” avem un ecran cu diagonala 6.01 inch, in cazul Vivo X20 Plus beneficiem de un ecran cu diagonala de 6.43 inch! Si totusi, in ciuda dimensiunilor mai mari, calitatea caracteristicilor si oferta in sine pentru client este excelenta! Mentionam ca densitatea pixelilor este ceva mai mica: 376 pixeli per inch in cazul acestui phablet.

Vivo X20 Plus

Pentru ca vorbim de un device mai mare, cu un ecran ceva mai solicitant, Vivo X20 Plus are si un acumulator mai puternic. Vivo a integrat o baterie de 3905 miliamperi in noul sau phablet XXL, o capacitate suficient de mare pentru a asigura necesarul pe care ecranul gigantic al telefonului il cauta.

Si cam aici se opresc deosebirile dintre Vivo X20 Plus si Vivo X20. Configuratia interna a device-urilor este similara. Vivo X20 Plus mizeaza si el pe un procesor Qualcomm Snapdragon 660 tactat la frecventa de 2.2 Ghz. Acest chipset este cuplat cu placa video Adreno 512 si cu 4GB dedicati memoriei RAM. Capacitatea de stocare a datelor atinge 64 GB, in timp ce dotarile foto sunt de asemenea identice.

La fel ca si fratele sau mai mic, Vivo X20 Plus vine cu o camera foto duala echipata cu doi senzori de 24 si 5 megapixeli, plus o camera foto frontala cu rezolutie de 24 de megapixeli. Ambele camere au diafragme bune (F1.8 camera principala, F2.0 camera frontala) si ambele vin cu flash LED. Doar camera duala are autofocus si stabilizare optica si poate filma la rezolutie 1080p cu 30 de cadre pe secunda. Ar fi fost frumos sa avem si optiunea 60 de cadre pe secunda, dar mai ales o filmare Ultra HD, care lipseste exact ca si pe Vivo X20.

Vivo X20 Plus

Vivo X20 Plus este un item 4G VoLTE si vine cu Bluetooth 5.0, GPS cu A-GPS si microUSB cu OTG. Lipseste si in cazul sau portul USB tip C. Senzorul de amprente este de asemenea pozitionat pe partea din spate a terminalului, care ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat customizat cu interfata Funtouch OS 3.2

Pret si disponibilitate Vivo X20 Plus

Phabletul XXL al companiei Vivo are o greutate de „doar” 181,5 grame, detaliu extrem de placut care il face ceva mai usor controlabil in ciuda inaltimii sale de 165 milimetri si a latimii sale de 80.09 milimetri. Grosimea terminalului este de 7.45 milimetri, o demonstratie destul de clara a faptului ca producatorul stie sa creeze telefoane foarte atractive indiferent de dimensiunile lor.

La fel ca si partenerul sau de gama, Vivo X20 Plus poate fi achizitionat pe culori precum auriu, roz auriu si negru. Nu exista informatii concrete despre pretul de achizitie al item-ului, dar tinand cont de pretul X20 (intre 445 si 515 dolari) ne asteptam ca acest device sa coste peste 2000 de lei in Romania, dar nu peste 2500 de lei.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo X20 Plus