Reviews, Stiri

Vivo V9 este oficial » pret, specificatii tehnice, pareri, disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Luna trecuta, la Mobile World Congress, producatorul de telefoane mobile, Vivo Mobile, a adunat un grup select de jurnalisti carora le-a descris viitoarea experienta si conceptul ambitiosului device, Vivo V9. Cu un look all-screen, un aspect destul de evident inspirat de Apple iPhone X si specificatii atractive, Vivo V9 a fost anuntat oficial la Beijing si prezentat in Thailanda.

Device-ul este inca un telefon atractiv lansat in aceasta perioada de Vivo, dupa ce compania ne-a facut cunostinta si cu superbul Vivo X21.

Vivo V9 are „breton” si selfie camera de 24 de megapixeli

„Bretonul” de tip iPhone X nu lipseste de pe noul device, care va deveni noul flagship al companiei Vivo in India, una dintre cele mai importante piete din lume. Conform informatiilor venite din aceasta zona, Vivo V9 va costa 22.900 de rupii indiene, echivalentul a 1330 de lei, la data redactarii acestui articol. Un pret bun, pentru un flagship atractiv din multe puncte de vedere.

Vivo V9

Da, stim! Are un aspect destul de familiar 🙂

Modelul Vivo V9 transmite un „familiar feeling” de la prima vedere. Design-ul sau este in mod evident inspirat de la iPhone X. N-ar trebui sa ne surprinda deloc asta, pentru ca probabil cu exceptiile numite Samsung si (poate) Xiaomi, fiecare mare release Android poarta oarecum amprenta iPhone X. „The notch isn’t going away” relateaza astazi si cei de la The Verge, afectati si ei de avalansa de telefoane care imprumuta acest concept de la device-ul Apple.

Vivo V9 (1)

Pe de alta parte, cei de la Forbes lauda modelul Vivo V9 chiar si pentru design. Dar mai ales pentru felul in care raspunde camera selfie de 24 de megapixeli si in special ecranul de 6.3 inch. „Vivo V9 ne face sa asteptam si mai mult lansarea unui iPhone de 6.2 sau 6.3 inch. Pentru ca acest model de la Vivo demonstreaza ca se poate!” scrie Forbes, astazi. Dar, care sunt specificatiile care atrag la Vivo V9? Aflam imediat.

Vivo V9 specificatii tehnice si detalii oficiale

90% este raportul ecran-corp pe care il ofera utilizatorilor acest device. Modelul se bazeaza pe un ecran AMOLED, cu diagonala de 6.3 inch si rezolutie Full HD+ (adica 2280 x 1080 pixeli). Aspectul este 19:9 , iar „bretonul” atat de prezent ajuta foarte mult modelul sa castige la acest raport impresionant de 90% intre corp si ecran.

Sub capota, producatorul chinez a asezat confortabil un procesor octa-core, Snapdragon 626, care atinge o viteza maxima de 2.2 Ghz. Alaturi de el: placa video Adreno 506 si o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea de stocare a datelor atinge 64 GB, si poate fi extinsa pana la 256 GB via microSD.

Vivo V9 (2)

Vivo V9 vine cu un sistem dual de camere pe spate, afisand o combinatie atractiva de senzor de 16 si 5 megapixeli, plus blit. Frontal, asa cum mentionam si mai sus, V9 are un super shooter de 24 de megapixeli cu lentile de foarte buna calitate. Camera principala poate filma 4K, in timp ce camera frontala vine insotita de tot felul de functii atractive de la HDR, pana la camera filter, face beauty video, detectie in functie de sex, sticker AR si asa mai departe. Smartphone-ul va avea astfel si deblocare faciala si poate intra, de ce nu, in acest top 5 telefoane cu recunoastere faciala.

In ceea ce priveste sistemul de operare, modelul V9 de la Vivo ruleaza FunTouch OS versiunea 4.0, o interfata in-house, dezvoltata de producator pe Android 8.1 Oreo. Excelent!

Vivo V9 (3)

Avem o baterie de 3.260 de miliamperi la dispozitie si conectivitate 4G VoLTE, tehnologie bluetooth 4.0, Wi-Fi, dual SIM, GPS si microUSB 2.0 (pacat ca nu avem port Type C pe acest telefon). Doar 150 de grame cantareste modelul Vivo V9, care impresioneaza si la capitolul „grosime”: doar 7.89 milimetri.

Telefonul va fi disponibil pe culori precum negru si auriu. Vom updata articolul si cu un pret concret al acestui smartphone pe masura ce vom afla noutati. Cum vi se pare noul mid-range de la Vivo? Noua ne place.

sursa foto: The Verge

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo V9