Stiri

Vivo V21 SE a vizitat site-ul GeekBench. Are procesor Snapdragon 720G și 8GB RAM la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Din primele informații culese din presa internațională, Vivo V21 SE este un smartphone mid-range, cu procesor Qualcomm Snapdragon 720G și o memorie RAM de 8GB. Avem mai multe informații, în cele ce urmeaza.

Vivo V21 SE specificatii tehnice după ce telefonul a vizitat site-ul GeekBench

Vivo este gata sa lanseze modelul Vivo V21 SE, un smartphone mid-range, despre care am aflat și noi mai multe detalii, după ce acesta a vizitat site-ul de benchmarking, GeekBench.

Noul model Vivo V21 SE continuă seria V21. Astfel, la scurt timp după ce Vivo a lansat oficial pe piață modelul Vivo V21 5G, acum este momentul ca producătorul chinez să vină și cu o versiune mai ”light” a acestui model de telefon.

Este vorba despre Vivo V21 SE, smartphone care a vizitat site-ul GeekBench și ne-a permis astfel să aruncăm o primă privire peste specificațiile sale tehnice.

Potrivit listării de pe site-ul menționat, Vivo V21 SE este propulsat spre performanță de procesorul Qualcomm Snapdragon 720G, alături de care funcționează o memorie RAM de 8GB. Ne așteptăm însă ca producătorul să lanseze acest device și în alte versiuni de piață, deci cu mai multe variante de memorie RAM.

În ceea ce privește zona software, se pare că producătorul a ales să ne ofere noul model Vivo V21 SE alături de sistemul de operare Android 11. Ținând cont că vorbim despre un smartphone care a vizitat site-ul GeekBench, este clar că putem să aruncăm o primă privire și peste rezultatele testelor sale. Astfel, V21 SE a bifat un scor de 533 de puncte în testul single core, respectiv 1697 de puncte în testul mult core.

De menționat că Vivo V21 SE a fost văzut înainte de prezența sa în GeekBench și în Google Play Console. Acolo am putut observa că modelul este pregătit cu un ecran Full HD+ cu rezoluție 1080 x 2040 pixeli și o densitate a pixelilor de 440 ppi.

Momentan nu cunoaștem alte detalii despre ceea ce o să ne mai ofere acest model, dar vom reveni cu amănunte imediat ce ele vor deveni publice, în presa internațională. Desigur însă, vor exista asemănări cu modelul V21 5G despre care știm deja cum îi arată configurația.

V21 5G are un ecran de 6.44 inch AMOLED Full HD+ cu rezoluție 2403 x 1080 pixlei, HDR 10+ și rata de refresh de 90Hz. Acest telefon este alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 800U, alături de 8GB RAM si 128GB pentru stocarea de date. Telefonul este susținut de o baterie de 4.000 de miliamperi, care suportă încărcare rapidă la 33W. Totodată, la fel ca și Vivo V21 SE, el rulează Android 11 proaspăt scos din cutie plus interfața FunTouch OS 11.

În ceea ce privește zona foto (n.r aici ne așteptăm totuși la ceva diferențe pentru Vivo V21 SE), modelul V21 5G vine cu o camera foto de 64 de megapixeli ca senzor principal, un al doilea senzor de 8 megapixeli și un al treilea senzor de 2 megapixeli. Pentru selfie-uri și sesiuni de videocalling, device-ul vine cu un senzor de 44 megapixeli cu stabilizare optică și sistem dual LED Flash.

Vom reveni cu detalii ulterioare despre Vivo V21 SE în perioada următoare.

Etichete:

Vivo Vivo V21 SE