Reviews

Vivo V17 lansat oficial in Rusia. Terminalul se vinde ca Vivo Y9s in China

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Acum trei luni, compania Vivo lansa oficial in India modelul Vivo V17 Pro. Iata ca device-ul primeste in Europa si versiunea standard, denumita Vivo V17. Anuntul oficial a fost facut pentru piata din Rusia, iar Vivo a decis ca modelul sa devina disponibil si in China, dar sub denumirea Vivo Y9s. Smartphone-ul Vivo V17 are o cameră posterioară în formă de cadru, cu 48 de megapixeli, ca obiectiv principal, un obiectiv secundar de 8 megapixeli, senzor de adâncime de 2 megapixeli și obiectiv macro de 2 megapixeli. Toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Vivo V17

Vivo a lansat Vivo S1 Pro in Filipine, insa device-ul ar urma sa fie lansat in curand si pe piata din India. Acelasi device, dar cu o alta denumire este acum lansat si pentru zona europeana, sub un alt nume. Noul Vivo V17 a devenit oficial la pretul de 22.990 de ruble, adica aproximativ 1600 de lei, in traducere romaneasca. Pre comenzile pentru noul model incep de luna viitoare. Interesant este ca Vivo ofera doar pentru piata din Rusia, la fiecare precomanda, cate un Vivo Y11 gratuit, cadou! Noul model V17 de la Vivo este disponibil pe culoarea albastru, dar in nuante diferite.

De remarcat ca Vivo V17 va fi vandut in China in perioada urmatoare sub denumirea de Vivo Y9s, urmand a deveni oficial incepand cu data de 24 noiembrie. Pretul telefonului este aproape de pretul versiunii europene. In schimb, device-ul primeste si alte nuante de culoare pe aceasta piata, urmand a fi disponibil si pe culoarea negru. De fapt, China va avea trei versiuni de culoare diferite.

In materie de specificatii tehnice, noul Vivo V17 este echipat cu un ecran de 6.38-inch in diagonala, Super AMOLED, cu rezolutie Full HD+ adica 2340 x 1080 pixeli. Smartphone-ul are senzorul de amprente integrat in ecran si este motorizat de procesorul Snapdragon 665 de la Qualcomm. Snapdragon 665 este primul chipset din seria 600 a producatorului dupa super popularul Snapdragon 660, unul dintre cele mai bune procesoare mid-range pe care le-am vazut in ultimii ani. Noul procesor are un design octa-core cu doua nuclee la 2.0 Ghz Kryo 260 si alte sase nuclee la 1.8 Ghz Kryo 260. Snapdragon 665 este fabricat pe un proces tehnologic FinFET de 11 nanometri, si cuplat cu placa video Adreno 610 GPU. Beneficiaza de modemul Snapdragon X12 LTE si de tehnologia de incarcare rapida Qualcomm Quick Charge 3.0.

Pe langa acest procesor functioneaza o memorie impresionanta de 8GB RAM, in timp ce capacitatea de stocare a datelor ajunge la 128GB in versiunea standard. Aceasta versiune poate fi extinsa pana la 256 GB via microSD.

In ceea ce priveste sectorul foto, Vivo V17 se bazeaza pe un setup quad camera cu senzor principal de 48 de megapixeli. Nu este nicio surpriza tinand cont de faptul ca procesorul Snapdragon 665 era anuntat ca va suporta astfel de senzori, inca de la lansarea oficiala. Al doilea senzor are 8 megapixeli, iar urmatorii senzori din setup au cate 2 megapixeli fiecare. Partea frontala este acoperita de o camera frontala de 32 de megapixeli.

In materie de autonomie, trebuie precizat ca modelul Vivo V17 are un acumulator de 4.500 de miliamperi la bord, cu tehnologie de incarcare rapida la 18 W. Device-ul cantareste 186.7 grame si are o grosime de 8.68 milimetri. Inaltimea sa ajunge la 159.25 milimetri, iar latimea la 75.19 milimetri. La nivel de conectivitate, Vivo V17 vine cu Bluetooth 5.0, FM radio, 3.5mm audio jack, dual-band WiFi, si suport dual-SIM.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo V17