Reviews

Vivo U20 specificatii tehnice, detalii oficiale, pret si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Vivo a lansat oficial in urma cu cateva zile modelul Vivo Y5s si tot in ultimele zile au iesit la suprafata detalii oficiale despre noile smartphone-uri Vivo X30 si X30 Pro. Acestea din urma sunt doua terminale de top, care vor fi echipate cu procesoare de ultima generatie de la Samsung Electronics. Intre timp, oficial a devenit si modelul Vivo U20, un device cu baterie de 5.000 de miliamperi, baterie echipata cu tehnologie de incarcare rapida la 18 W. Aflam toate detaliile despre el, in cele ce urmeaza.

Vivo U20 specificatii tehnice si pareri dupa lansarea oficiala

Din 22 noiembrie, Vivo U20 va putea fi achizitionat in India. Device-ul apare deja listat pe site-ul Amazon, iar imaginea de tip teaser subliniaza prezenta masivei baterii de 5.000 de miliamperi, echipata cu tehnologie de incarcare rapida (dual engine) de 18W. In partea de jos a terminalului va exista un port audio de 3.5 mm pentru casti, precum si un microfon. Tot acolo se gaseste portul microUSB si un difuzor extern.

Vivo U20

Vivo U20

Bateria de 5.000 de miliamperi este principalul punct de atractie al noului terminal. Aceasta este menita sa asigure o autonomie de 273 de ore in standby, dar si de 21 de ore la utilizarea aplicatiei Instagram in continuu. La utilizarea in continuu a Facebook, utilizatorul va beneficia de o autonomie de 17 ore, in timp ce timpul de utilizare continuu pentru YouTube este „limitat” la 11 ore.

Modelul Vivo U20 va avea un ecran cu decupaj de tip notch, in timp ce pe spatele sau se va afla o camera tripla cu LED Flash, plasata undeva in partea stanga. Tot pe spatele terminalului exista senzorul clasic de amprente. Device-ul va avea o versiune gradient.

Teoretic, noul model Vivo U20 va fi succesorul oficial al modelului Vivo U10. El va fi alimentat de un procesor Snapdragon 675, unul superior ca performante modelului Snapdragon 665 cu care fusese lansat device-ul U10 al aceluiasi producator. Este cel de-al treilea terminal de la Vivo care este echipat in acest an cu Snapdragon 675, dupa Vivo V15 Pro si Vivo V17 Pro. Conform listarii oficiale, modelul Vivo U20 va avea o memorie RAM de 6GB si stocare UFS 2.1. Cel mai probabil, vor exista mai multe versiuni ale acestui model, iar stocarea de date va fi diferita. In formula sa de baza, Vivo U20 va avea memorii native de 64 GB (pentru versiunile de RAM mai mici) si 128GB pentru versiunea de 6GB RAM. Interfata FunTouch OS va acoperi sistemul clasic de operare, Android 9.0 Pie. Cel mai probabil, device-ul va primi update si la Android 10.

Vivo U20 (2)

Cea mai ieftina versiune a lui Vivo U10 a costat 540 de lei in „traducere romaneasca”. Asta ne face sa credem ca cea mai accesibila versiune a modelului Vivo U20 va costa undeva aproape de 600 de lei, un pret destul de accesibil pentru un terminal decent din zona mid-range. Vivo U20 nu are pretentia de a te impresiona prin performantele sale, dar este eficient si iti va asigura o autonomie destul de buna, in conditiile in care acumulatorul sau are o capacitate atat de mare. Nu exista o confirmare a faptului ca device-ul va ajunge si in Europa in perioada urmatoare, dar ne asteptam ca acest lucru sa se intample. Vom reveni si noi cu informatii despre disponibilitatea modelului Vivo U20 in Europa si in tara noastra, in perioada urmatoare.

Etichete:

Vivo Vivo U20
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo U20