Stiri

Vivo T1 5G – Un nume, mai multe procesoare

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 5 luni

Smartphoneul Vivo T1 5G a fost lansat oficial pe piața indoneziană. Vorbim despre un telefon care a apărut în alte regiuni, dar cu un set diferit de specificații. Spre exemplu, Vivo T1 5G lansat în China a debutat în octombrie și are procesor Snapdragon 778G la bord, în timp ce versiunea oferită pieței din India este echipată tot cu un procesor Qualcomm, dar de această dată vorbim despre Snapdragon 695. Între timp, Vivo T1 5G ajunge în Indonezia, iar versiunea lansată aici beneficiază de procesorul Dimensity 810 de la MediaTek.

Cât costă noul Vivo T1 5G

Potrivit MobileIndian, Vivo T1 5G din Indonezia are două variante, adică 4GB RAM cu 128GB stocare date și 8GB RAM cu 128 GB stocare date. Prima versiune costă aproximativ 970 de lei, în timp ce varianta a doua se apropie de 1.100 de lei. Telefonul poate fi achiziționat pe culorile ”Rainbow Fantasy”, respectiv ”Starlight Black”.

Ce specificații are Vivo T1 5G lansat în Indonezia și ce diferențe sunt față de alte regiuni

Așa cum spuneam și mai sus, versiunea Vivo T1 5G din Indonezia folosește un alt procesor decât versiunile lansate în China sau India. Cu toate acestea, dincolo de această diferență, restul specificațiilor tehnice sunt identice.

Acestea includ un ecran Full HD+ de tip IPS LCD cu rată de refresh de 120Hz și diagonală de 6.58 inch, o baterie de 5.000 de miliamperi cu încărcare rapidă de 18W, precum și un sistem triple camera.

Mai exact, o cameră principală de 50 de megapixeli, secondată de alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Frontal, Vivo T1 5G se prezintă cu un selfie shooter de 16 megapixeli pentru selfie-uri și sesiunile de video calling.

Telefonul are suport 5G și un senzor de amprente montat în lateral.

Deși am văzut producători care lansează telefoane rebranduite, nu se întâmplă foarte des ca brandul să lanseze același dispozitiv cu același nume în diferite regiuni, singura diferență fiind cea semnalată la nivel de procesor. Fără să existe o confirmare din partea producătorului, presa de specialitate merge pe varianta că Vivo a adoptat o astfel de strategie pentru a putea face față deficitului de cipuri la nivel global.

Etichete:

Vivo T1 5G