Reviews

Vivo iQOO Neo preț, specificații tehnice, păreri. Un nou telefon pentru gaming cu pret imbatabil

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Vivo iQOO a fost lansat anul trecut, dar producătorul chinez vine acum cu o nouă propunere. Este vorba de Vivo iQOO Neo, un nou terminal dedicat gamerilor, care arată impresionant și are un preț bun de achiziție. Noul device vine de la sub-divizia celor de la Vivo (IQOO) și va fi disponibil pe culorile negru (carbon black) și violet (electro-optic violet)

Specificații tehnice Vivo iQOO Neo. Pareri despre IQOO Neo de la Vivo

Telefoanele pentru gaming sunt renumite pentru specificațiile lor foarte puternice. La urma urmei, trebuie să facă față unor solicitări extrem de mari. La fel se întâmplă și cu noul Vivo iQOO Neo, un terminal care poate fi achiționat pentru sume curpinse între 1998 și 2298 de yuani. Asta înseamnă că suma minimă pentru acest terminal este de 260 de euro, iar suma maximă, undeva la 300 de euro. Trebuie să recunoaștem că sunt prețuri foarte bune. De ce? Pentru că iată ce specificații tehnice aduce noul Vivo iQOO Neo.

Vivo IQOO Neo

Vivo IQOO Neo

Noul device are un ecran de 6.38-inch în diagonală cu tehnologie Super AMOLED și un raport 19.5:9. Sub capota terminalului găsim procesorul Snadragon 845, adică cel mai puternic procesor pentru telefoanele Android de anul trecut. Chispetul are la bord procesoare Kryo 385, care sunt compuse din patru nuclee de 2.8 Ghz si alte patru nuclee de 1.8 Ghz. Cel mai atractiv detaliu legat de Snapdragon 845 este prezenta co-procesorului Hexagon 685 DSP, cel care este insarcinat sa asigure suport pentru orice serviciu bazat pe inteligenta artificiala si o face la viteze de trei ori mai mari decat SPD 835.

Acest procesor este cuplat cu o memorie RAM de 8GB și cu 128 GB dedicați stocării de date. Pe piață însă vor exista și versiuni de 6GB RAM și 128GB ROM, dar și de 8GB RAM și 64GB ROM. Terminalul are scannerul de amprente integrat în ecran , dar și suport pentru deblocare facială.

În departamentul foto, device-ul este echipat cu o camera triplă pe spate, cameră care ascunde o combinație de 12 megapixeli (apertură f/1.79), 8 megapixeli (f/2.2 ultra wide) și 2 megapixeli (cu apertură f/2.4). Camera frontală a terminalului are 12 megapixeli și este incorporată în decupajul de pe ecranul principal.

În materie de software, Vivo iQOO Neo rulează Android 9.0 Pie, o versiune peste care producătorul a aplicat FunTouch OS 9, interfața dezvoltată de Vivo. Noul terminal este susținut de o baterie de 4.500 de miliamperi, care suportă încărcare rapidă pe 22.5W. La capitolul conectivitate, Vivo iQOO Neo include 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC, A-GPS, GLONASS, USB Tip C și mufă audio pentru căști de 3.5 mm.

Unul dintre elementele distinctive și interesante de pe Vivo iQOO Neo este tehnologia de răcire prin intermediul vaporilor, care accelerează performanțele device-ului, în special în materie de gaming. Opțiunea 4D Game Shock 2.0 este de asemenea o opțiune foarte interesantă pentru că permite utilizatorilor să ofere feedback în timp real asupra celor mai populare jocuri. Alte funcții care fac acest terminal special sunt AI Turbo, Center Turbo, Net turbo, Cooling Turbo sau Game Turbo.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo IQOO Neo