Stiri

Vivo pregateste un telefon cu 10GB memorie RAM: detalii despre uimitorul Vivo X23

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Intr-un review in limba romana Vivo Nex S ati putut citi detalii importante despre spectaculosul device lansat de curand de chinezii de la Vivo. Atitudinea revolutionara a celor de la Vivo nu s-a terminat insa aici, pentru ca producatorul chinez este gata sa lanseze un incredibil telefon cu memorie de 10GB RAM.

Detalii despre Vivo X23, telefonul cu 10 GB RAM pregatit de Vivo

Un oficial al companiei din China a dezvaluit faptul ca modelul Vivo X23 va fi lansat pe piata in curand. Teoretic, acest model va fi succesorul telefonului Vivo X21, un device remarcabil si el in momentul lansarii sale.

Tinand cont de faptul ca Vivo X23 este succesorul modelului despre care am amintit, si cunoscand configuratia modelului X21 de la Vivo, ne asteptam ca si Vivo X23 sa aiba senzorul de amprente integrat in ecran.

Dar, premiera este alta! Vivo va fi primul telefon din lume care va avea o memorie RAM de 10 GB!

Vestea este adusa de un blogger chinez care a intrebat un oficial al companiei Vivo despre viitorul asisten vocal Jovi. A aflat insa mai mult de atat, iar confirmarea lansarii unui astfel de telefon mobil vine intr-adevar ca o mare lovitura.

Vivo X23

Vivo X23

E drept, informatia ar putea fi lansata de compania Vivo si pentru a creste interesul in jurul lansarii modelului Vivo X23 sau eventual pentru a spori nivelul discutiilor legate de producator.

Momentan, o confirmare oficiala din partea Vivo lipseste, dar din ce in ce mai multe surse anunta ca intr-adevar, Vivo X23 va avea 10 GB memorie RAM la bord.

In plus, aceasta avalansa de stiri ne aduce aminte de acelasi moment de anul trecut, cand mai multe surse anuntau ca Vivo X21 va fi primul smartphone cu senzorul de amprente integrat in ecran. In cele din urma, informatiile s-au confirmat.

Cel mai probabil, acest terminal va fi echipat cu un procesor Snapdragon 845 si va avea o capacitate de stocare a datelor standard de 128 GB. Va reamintim totusi ca in acest moment discutam strict pe baza unor speculatii.