Stiri

Vivo Apex va fi primul telefon cu ecran All Full Screen

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Vivo si-ar putea trece o noua performanta remarcabila in portofoliu. Dupa ce a devenit primul producator din lume, care aduce pe piata un telefon cu senzor de amprente sub ecran (modelul Vivo X20 Plus UD), Vivo Mobiles ar putea lansa luna viitoare modelul ecran Vivo Apex, un concept care poate fi primul telefon cu ecran All Full Screen (adica fara margini si fara decupaje).

Vivo Apex un telefon revolutionar

Vivo Mobiles reuseste cumva sa faca ceea ce Samsung sau Apple nu pot face. Compania a anuntat ca va lansa primul telefon cu senzor de amprente incorporat in ecran, si, in ciuda scepticilor a facut-o inaintea gigantilor din Coreea de Sud si Statele Unite.

Chinezii nu au anuntat inca acest super smartphone fara margini, despre care se crede ca va fi denumit Vivo Apex, dar ne anunta acum ca in iunie, la Shanghai, va avea loc un super eveniment de prezentare al unui smartphone.

Vivo Apex (2)

„The future of smartphone is here” subliniaza Vivo Mobiles, oferindu-ne si un cadru sugestiv cu un spectaculos telefon fara margini. Ei bine, da: sunt sanse mari sa avem in sfarsit un astfel de smartphone pe piata!

Iar speculatiile ne dau sperante ca Vivo incearca sa transforme acest concept Vivo Apex nu doar intr-un proiect de efect ci si intr-un telefon de foarte buna calitate.

Vivo Apex va avea (conform presei din China) un ecran All Full Screen de 5.99-inch, dar si senzorul de amprente integrat in display. Procesorul cu care va fi echipat device-ul va fi aproape sigur Snapdragon 845 de la Qualcomm, adica cel mai puternic dintre procesoarele dedicate telefoanelor cu Android.

Vivo Apex

Revolutionarul device va avea, din cate se pare, nu doar senzorul de amprente sub ecran ci si senzorul de lumina ambientala, si chiar difuzorul pentru convorbiri telefonice!

A aparut si un trailer pe internet legat de acest device, care ar urma sa fie lansat in timpul Cupei Mondiale din Rusia. Vivo a devenit de altfel sponsor al Cupei Mondiale din acest an, astfel ca legatura e destul de usor de facut.

Summary
Vivo Apex va fi primul telefon cu ecran All Full Screen
Article Name
Vivo Apex va fi primul telefon cu ecran All Full Screen
Description
Viitorul flagship Vivo Apex ar putea deveni primul telefon din lume al carui ecran nu are nici margini, nici decupaje
Author
Publisher Name
Catmobile