Stiri

Asus trece la formatul 18:9 pe viitorul Asus Zenfone Max Plus M1

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Taiwanezii de la Asus vor lansa in perioada urmatoare modelul Asus Zenfone Max Plus M1, un smartphone care va imbratisa trendul anului 2017, ecranul bezel-less cu aspect 18:9.

Asus Zenfone Max Plus M1 specificatii tehnice

Asus Zenfone Max Plus M1Nu exista momentan informatii relevante privind o data de lansare sau pretul de achizitie al acestui terminal, dar incep sa curga din ce in ce mai multe informatii legate de specificatiile viitorului device.

Viitorul Asus Zenfone Max Plus M1 pare un telefon legat indisolubil de acest trend al anului pe care il traversam. Acest device va avea un ecran mare cu aspect 18:9, dar nu pare sa impresioneze in ceea ce priveste celelalte specificatii.

Ecranul sau va avea intr-adevar o diagonala de 5.7 inch full screen cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli plus sticla curbata 2.5D. Smartphone-ul va fi din cate se pare echipat cu un procesor octa-core de la MediaTek, model MT6750T, asociat cu placa video Mali T860 GPU.

Este cel putin ciudat ca Asus va include in configuratia telefonului acest procesor, tinand cont ca este unul foarte vechi.

Producatorul a decis sa-l asocieze cu versiuni diferite de RAM in functie de modelul pentru care v-a opta utilizatorul: Asus Zenfone Max Plus M1 va avea o variant de 2GB RAM si una de 3 GB RAM, ambele cuplate cu versiuni diferite de stocare, 16 sau 32 GB.

La fel ca si originalul model standard Asus Zenfone Max, acest dispozitiv va avea un setup dual de camera pe partea din spate, o combinatie interesata de 16 si 8 megapixeli, cu aperture F/1.7 si lentile cu unghiuri de vizualizare la 120 de grade. Pe partea din fata, handset-ul va fi echipat cu un selfie-shooter de 8 megapixeli, cu unghiuri la 85 de grade si apertura F/2.0.

Asus Zenfone Max Plus M1 va fi echipat cu o puternica baterie de 4130 mAh, care se presupune ca va asigura o autonomie excelenta si va permite device-ului sa se incarce la 100% din capacitatea sa in 3 ore. Smartphone-ul va rula Android 7.0 Nougat proaspat scos din cutie, sistem de operare cuplat cu interfata proprietara ZenUI 4.0. Pe partea de conectivitate, device-ul asigura 4G VoLTE, WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS, microUSB si dual sim.

Dimensiunile sale ating 152.6 milimetri inaltime, 73 milimetri latime si 8.8 milimetri grosime. La capitolul greutate Asus Zenfone Max Plus (M1) sta foarte bine: terminalul cantareste 160 de grame.

Summary
Asus trece la formatul 18:9 pe viitorul Asus Zenfone Max Plus M1
Article Name
Asus trece la formatul 18:9 pe viitorul Asus Zenfone Max Plus M1
Description
Prin viitorul Asus Zenfone Max Plus M1, compania Asus trece la randu-i la formatul 18:9, foarte popular in 2017 pe piata
Author
Publisher Name
Catmobile