Stiri

Viitoarele telefoane Google Pixel nu vor avea spațiu nelimitat de stocare în Google Photos

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Google a confirmat că viitoarele telefoane Pixel vor avea acelasi statu ca alte dispozitive în ceea ce privește plata pentru mai mult spațiu de stocare pentru serviciile Google.

Viitoarele telefoane Google Pixel nu vor avea spațiu nelimitat de stocare în Google Photos

Google a anunțat recent o mare schimbare în ceea ce privește politica sa de stocare date si in ceea ce priveste telefoanele Google Pixel.  Practic, Google Photos își pierde spațiul de stocare gratuit nelimitat pentru încărcări de înaltă calitate. Proprietarii telefoanelor Google Pixel fost pusi pana acum in situatia de a-si face griji din cauza acestei schimbari, pentru ca ei aveau spațiu de stocare nelimitat pentru încărcări de calitate originală, dar acest lucru se schimbă (din pacate) acum.

Google a confirmat că viitoarele dispozitive Google Pixel nu vor avea această funcție. Numai Pixel 1, 2, 3, 4 și 5 vor continua să aibă spațiu de stocare gratuit si nelimitat in Google Photos. Acest lucru vine în conformitate cu afirmațiile Google de a oferi garanție pe viață pentru stocarea gratuită pentru telefoanele Pixel.

„Dacă aveți un dispozitiv Pixel 5 sau o versiune anterioară, opțiunile și avantajele actuale rămân neschimbate in ceea ce priveste incărcările de calitate înaltă de pe dispozitivele dvs. Pixel 2-5 vor continua să primească spațiu de stocare gratuit nelimitat. Cu toate acestea, fotografiile și videoclipurile copiate de pe alte dispozitive de înaltă calitate după 1 iunie 2021 vor începe să fie luate în considerare pentru stocarea Contului dvs. Google ”, explică Google într-o pagină de asistență.

Aceasta înseamnă că viitoarele telefoane Google Pixel vor rămâne la 15 GB de stocare gratuită a contului sau utilizatorii vor trebui să plătească pentru planurile de a obține mai mult spațiu de stocare. Această mișcare vine ca o modalitate de a promova serviciul oferit de Google, care este Google One. Și în al doilea rând, tinand cont de costul furnizării spațiului de stocare nelimitat pentru fotografii ușor comprimate (fotografii de înaltă calitate) devenea o misiune tot mai dificila pentru Google într-un scenariu pe termen lung.

Google a trimis un e-mail utilizatorilor săi spunând că schimbarea le permite să țină pasul cu cererea tot mai mare de stocare a fotografiilor și ca producatorul se concentreaza pe construirea Google Photos pentru viitor.

Etichete:

Google Google Pixel