Stiri

Vernee X » phablet cu ecran Full Screen si procesor Helio P23

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Foarte multe zvonuri de piata din aceasta perioada anunta ca cei de la Vernee se pregatesc sa lanseze un nou telefon. Si asta la putin timp distanta dupa ce a fost lansat si primul sau smartphone rugged, Vernee Active.

Se spune ca noul terminal se va numi Vernee X si va insemna un serios upgrade inclusiv la nivel de hardware. Site-ul Gizmochina ne ofera mai multe amanunte in cele ce urmeaza.

Primele detalii despre Vernee X

Conform sursei citate, se pare ca noul Vernee X va imbratisa formatul deja clasic pentru anul in curs, si anume design-ul full screen cu format 18:9. Acest ecran va fi unul de mari dimensiuni, pentru ca Vernee X va avea o diagonala de 6-inch care foarte probabil va suporta o rezolutie Full HD +.

Se poate sa fie vorba despre un telefon care sa semene izbitor cu Xiaomi MIX 2. Insa ceea ce este cert este ca daca Vernee il lanseaza (si probabil o va face pana la finalul anului) acest handset va avea un design extrem de fashion, materiale de constructie premium si camera duala pe partea sa frontala. Asta ar inseamna totodata ca Vernee va lansa primul sau smartphone de top cu camera selfie duala si format All Screen.

Vernee X

Asa ar putea arata noul Vernee X

Conform informatiilor prezentate de acelasi website, Vernee X va fi echipat cu un procesor octa-core Helio P23, model MT6763T, care se pare ca va asigura un consum de energie mult mai redus.

Procesorul este construit pe un proces tehnologic de 16 nm FinFET si ascunde 8 nuclee Cortex A53 la bord, tactate la o frecventa de maximum 2.5Ghz. Totodata, chipset-ul este cuplat cu acceleratorul grafic Mali-G71-MP2, care in comparatia cu generatia anterioara asigura un plus de 10% la nivel de performanta si un necesar de 15% mai putina energie consumata.

Helio P23 este optimzat pentru camere foto cu setup dual deci putem presupune ca smartphone-ul Vernee X ar putea avea o astfel de configuratie foto atat pe fata, cat si pe spate. Tot GizmoChina ne confirma ca Vernee X va suporta conectivitate LTE Cat 7 si dual 4G VoLTE / ViLTE. Fara indoiala, viteza pe internet este una excelenta daca aceste date se vor confirma.

Vom reveni cu informatii despre acest device in perioada urmatoare. Se anunta un telefon atractiv si interesant inclusiv din aceasta prima poza scapata online. Puteti verifica de asemenea site-ul oficial Vernee pentru date suplimentare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes