Reviews, Stiri

Vernee Thor Plus pareri, specificatii tehnice si pret de achizitie

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

In urma cu cateva luni va prezentam pe blogul nostru un review Vernee Thor E, smartphone-ul prin care compania chineza Vernee cauta sa inlocuiasca modelul Thor de anul trecut. Iata ca la aproximativ patru luni distanta, Vernee scoate pe piata si fratele mai mare al acelui device, un telefon pe care compania l-a denumit Vernee Thor Plus. Despre acest device vom afla mai multe detalii in articolul care urmeaza.

Vernee Thor Plus, telefon care se axeaza pe autonomie

Modelul Thor E lansat in acest an era indiscutabil unul bazat pe o puternica autonomie. Smartphone-ul se prezenta cu o baterie de 5020 mAh, a carei capacitate era sustinuta si de o puternica tehnologie de incarcare rapida.

Functiile “Saving Mode” sau “Reverse Charging” au fost foarte bine primite, prima viza economisirea energiei telefonului, iar cea de-a doua permitand alimentarea altor device-uri prin intermediul terminalului.

Vernee Thor Plus (3)

Noul Vernee Thor Plus beneficiaza de acelasi avantaj important, datorita acumulatorului sau foarte generos. Vernee a incorporat in acest telefon o baterie chiar mai mare decat cea a „fratelui sau”, capacitatea ei atingand 6200 mAh. Atat in standby, cat si in convorbiri sau la utilizare, noul Thor Plus va asigura o autonomie chiar mai mare decat cea a modelului de acum cateva luni.

In plus, exista si pe acest telefon tehnologia Reverse Charging, astfel ca terminalul are potentialul de a incarca si alte dispozitive, fie ele telefoane sau chiar tablete. Incarcarea se face prin intermediul portului microUSB 2.0 compatibil OTG.

Vernee Thor Plus specificatii tehnice si aspect

Modelul lansat in aceasta perioada de producatorul chinez beneficiaza de un aspect foarte placut. Are o carcasa metalica si vine cu senzor de amprente pozitionat pe partea din fata. Sistemul de operare utilizat este VoS, un interfata proprietara, dezvoltata de Vernee pe baza Android 7.0 Nougat.

Smartphone-ul de tip phablet vine cu un ecran Super AMOLED de 5.5 inch si rezolutie HD. Este „imbracat” in sticla curbata si beneficiaza de multitouch in 5 puncte. Telefonul este „motorizat” de un procesor marca MediaTek, model MT 6753 tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Acesta este cuplat cu placa video Mali T720 MP3 si cu cei 3 GB destinati memoriei de tip RAM.

Capacitatea de stocare a terminalului atinge 32 GB, dar ea poate fi extinsa prin intermediul slotului pentru carduri de tip microSD, pana la 128 GB.

Avem la dispozitie doua camere destul de bune:

  • – Camera principala are o rezolutie de 13 megapixeli si vine cu flash LED si PDAF. Ea are posibilitatea de a filma la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda
  • – Camera secundara (frontala) are o rezolutie de 8 megapixeli si poate surprinde fotografii de o calitate decenta, chiar buna, indiferent de momentul zilei.

Vernee Thor Plus

Pret Vernee Thor Plus »» Vernee Thor Plus este un terminal 4G, dual SIM si destul de slim. Modelul are doar 7.6 milimetri grosime si o inaltime de 151 de milimetri. Este compact si destul de usor de manevrat. Paate fi achizitionat pe culori ca negru sau auriu. Thor Plus are un pret foarte accesibil: 150 de dolari (aproximativ 570 de lei) pe site-ul Tomtop.com, la precomanda pana pe 29 august.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Vernee
Product Name
Vernee Thor Plus
Price
$ 150