Reviews, Stiri

Vernee Thor E detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vernee Thor E (1)Vernee Thor E este smartphone-ul prin care compania chineza Vernee, una dintre noile aparitii de pe piata smartphone din China, incearca sa inlocuiasca modelul Vernee Thor lansat anul trecut.

Vernee Thor E are o baterie impresionanta, dispune de un design placut si de o constructie stabila si asigura utilizatorului o memorie RAM destul de generoasa.

Vernee Thor E este a doua versiune de update importanta pe care o scoate in acest an Vernee, dupa ce la Mobile World Congress 2017 pe piata a aparut si varianta Vernee Apollo 2, un upgrade a celebrului dispozitiv Apollo al companiei chineze.

Vernee Thor E specificatii

Cea mai importanta caracteristica a noului Vernee Thor E este fara discutie acumulatorul puternic pe care-l propune pietei. Noua versiune a Vernee Thor se bazeaza pe un acumulator de 5020 mAh, o capacitate generoasa, care nu poate trece neobservata. Va reamintim ca in formula de anul trecut, Vernee Thor avea o capacitate de doar 2800 mah rezervata bateriei sale.

Noul acumulator va beneficia de tehnologie de incarcare rapida precum si de functiile „Saving Mode” sau „Reverse Charging”. Prima va ajuta utilizatorul sa economiseasca din energia acumulatorului, in timp ce cea de-a doua permite alimentarea altor device-uri prin intermediul Vernee Thor E.Exista in plus si o functie speciala denumita Endurance Mode prin care hansdetul reuseste sa reduca intensitatea luminii in asa fel incat bateria (care mai are teoretic in acel moment doar cateva procente) sa reziste pentru inca 24 de ore. Impresionant, nu?

Noul smartphone pastreaza memoria RAM pe care o regaseam si in versiunea din 2016 (3GB RAM) la fel si procesorul de la MediaTek, MT 6753 tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Ecranul noului Vernee Thor E este de fapt cel vechi, pentru ca Vernee a preferat sa pastreze display-ul de 5 inch de tip IPS LCD, care reda o rezolutie HD, adica 1280×720 pixeli.

Se prea poate sa fi umblat putin la densitatea pixelilor, dar acest amanunt probabil va fi observabil la primul impact live cu noul Vernee Thor E. Procesorul grafic ramane un ARM Mali T720 MP3 tactat la 450 Mhz, in timp ce procesorul de baza are la bord 8 nuclee ARM Cortex pe 64 de biti.

Vernee Thor E

Inca o noutate consemnam in dreptul Vernee Thor E: chinezii au renuntat pentru versiunea din 2017 la Marshmallow, astfel ca noul Vernee Thor E se bazeaza inca din fabrica pe Android 7.0 Nougat. Spatiul de stocare intern ramane de 16GB insa Vernee Thor E are la dispozitie slot microSD astfel ca aceasta capacitate se poate mari pana la 128 GB.

In ceea ce priveste echipamentul foto, Vernee Thor E sta bine si nu prea. Camera principala a dispozitivului este una de 8 megapixeli cu Fast Focus, deschidere F/2.4, flash LED si tehnologie Smart Facial Beautification.

Poate filma aceasta camera la rezolutie full HD cu 30 de cadre pe secunda, ceea ce mi se pare decent. Camera secundara a device-ului este insa neremarcabila: 2 megapixeli nu-mi suna tocmai oportuni.

Vernee Thor E este un smartphone 4G LTE, ceva mai greu decat versiunea de anul trecut (normal), dar nu cu mult (cantareste 149 de grame, Vernee Thor cantarea 140). Are la dispozitie instrumente si functii noi precum senzor de amprente, de proximitate, de lumina, compass, senzor Hall sau de gravitate, precum si slot dual SIM, wi-fi dual Band, A-GPS si GLONASS si micro USB 2.0.

Tinand cont ca are o baterie mai mare si mai voluminoasa, Vernee Thor E este si ceva mai gros: 8.2 milimetri grosime fata de cei 7.9 ai versiunii din 2016.

Vernee Thor E pret si disponibilitate

Noul Vernee Thor E poate fi achizitionat de pe site-ul Aliexpress.com pentru 130 de dolari sau de pe site-ul Gearbest pentru 134 de dolari. Preturi putin mai mari decat preturile telefonului lansat anul trecut care costa 120 de dolari.

Diferentele insa mi se par considerabile, incepand de la acumulatorul mult mai solid si pana la noul sistem de operare pe care ruleaza aceasta noua versiune din 2017. Este un device destul de interesant si nu foarte scump. In plus, mi se pare un telefon destul de atragator din punct de vedere estetic, usor de manevrat si cred eu, din nou, bine construit cu materiale de calitate.

Vernee Thor E (4)

Vernee Thor E pret in Romania » smartphone-ul poate fi gasit pe site-ul eMag.ro acolo unde beneficiaza de o reducere de 150 de lei. Accesand link-ul anterior (cu rosu) puteti plati doar 650 de lei pentru acest terminal atractiv.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
3.5 based on 4 votes
Brand Name
Vernee
Product Name
Vernee Thor E
Price
$ 130