Reviews, Stiri

Vernee Mix 2 pret, specificatii tehnice, pareri si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Producatorii chinezi continua sa-si rasfete fanii prin lansarea de telefoane cu afisaj 18:9. In aceasta saptamana este randul celor de la Vernee, care arunca pe piata un phablet cu diagonala mare, rezolutie de foarte buna calitate si raport 18:9, conform trendului. Vernee Mix 2 este fara indoiala inspirat dupa Xiaomi Mi Mix, dar pretul sau este unul foarte decent: 190 de dolari pe site-ul Gearbest.

Vernee Mix 2 specificatii tehnice si impresii

Cu o parte frontala foarte atractiva si o constructie durabila, noul Vernee Mix 2 este un phablet cu look foarte reusit. Device-ul are un display care acopera aproape toata suprafata din fata a telefonului, un panel cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli si diagonala de 6 inch. Noul format 18:9 prezent la mai toate companiile din Asia nu putea lipsi de pe acest device, inspirat asa cum mentionam si mai sud dupa Xiaomi Mi Mix.

Vernee Mix 2 (3)

Pe trei dintre cele patru laturi, Vernee Mix 2 nu are practic margini, iar rama este vizibila doar in partea de jos si gazduieste camera selfie de 8 megapixeli. Acest detaliu pare sa reprezinte de altfel inca un trend din ce in ce mai prezent pe piata, terminalele care au ecran 18:9 si camera pentru poze selfie in partea din dreapta jos fiind din ce in ce mai prezente pe piata. Densitatea pixelilor de pe acest ecran este de 402 pixeli per inch, iar sticla curbata 2.5D este nelipsita, contribuind la aspectul placut al telefonului.

Vernee Mix 2

Vernee Mix 2 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si imbraca o carcasa cu rama metalica. Este capabil de conexiune 4G LTE si beneficiaza de giroscop si senzor de amprente pe partea din spate. Din punct de vedere hardware, Vernee Mix 2 se bazeaza pe un procesor octa-core pe 64 biti marca MediaTek. Este vorba despre Helio P25, chipset tactat la frecventa de 2.5 Ghz si cuplat cu acceleratorul grafic Mali T880 si cu 4GB memorie RAM. Deloc rau!

In plus, capacitatea de stocare a datelor atinge 64 GB in versiunea standard, insa prin intermediul slotului pentru carduri microSD, Vernee Mix 2 poate avea o capacitate de 128 GB prin extinderea memoriei native.

Vernee Mix 2 (2)

Am aflat deja ca item-ul se bazeaza pe o camera secundara (frontala) de 8 megapixeli, astfel ca trebuie sa stiti ca Vernee Mix 2 are o camera principala dubla la dispozitie, camera cu doi senzori de 13 respectiv 5 megapixeli capabila de efect Bokleh si de filmare Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera principala a telefonului are autofocus si flash LED!

Din pacate, Vernee Mix 2 este lipsit de port USB tip C, dar vine cu microUSB 2.0 cu OTG, plus optiuni importante precum Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS si GLONASS, jack de 3.5 milimetri si bluetooth 4.0.

Vernee Mix 2 preturi si disponibilitate

Asa cum spuneam inca din startul articolului, Vernee Mix 2 poate fi achizitionat de pe Gearbest.com pentru 190 de dolari. Device-ul este disponibil pe culori precum albastru si negru, cantareste 205 grame si masoara 8.2 milimetri grosime. Inaltimea sa este de 157 milimetri, iar latimea sa atinge 72.7 milimetri.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Vernee
Product Name
Vernee Mix 2
Price
$ 190