Reviews

Vernee Mars Review: smartphone cu diagonala de 5.5 inch si procesor MediaTek Helio P10 plus port USB de tip C

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Intr-un review anterior discutam despre popularitatea in plina crestere inregistrata de compania chinezeasca Vernee, care a lansat in acest an, puternicul smartphone Apollo. La scurt timp distanta, chinezii propun telefonul Vernee Mars, un smartphone despre care au curs deja pagini intregi de speculatii inaintea lansarii. Marea noutate pe care compania chinezeasca o propune in privinta acestui telefon este prezenta unui port USB de tip C, un port care poate fi utilizat in acelasi timp si pentru conectarea castilor audio. Tinand cont de calitatea portului, utilizatorii noului Vernee Mars vor avea parte de o experienta extrem de placuta, chiar impresionanta am spune noi, tinand cont ca muzica va fi redata la calitate Hi-Fi. E drept, orice utilizator trebuie sa stie ca, asa cum banuiti, pentru a putea asculta muzica pe acest telefon la castile audio personale, trebuie ca acestea sa fie dotate cu un conector USB.

Specificatii complete Vernee Mars:

  • Display: 5.5-inch, rezolutie 1920 x 1080p
  • Camera Principala: 13 megapixel Sony IMX258 cu PDAF
  • Camera Selfie: 5 megapixel Samsung S5K5E2
  • Dimensiuni: 151.6 x 73 x 7.6 mm
  • Sistem de operare: Android 6.0
  • Procesor: Helio P10 (MT6755)
  • GPU: ARM Mali-T860
  • RAM: 4GB LP DDR3
  • ROM: 32GB (Se poate extinde pana la 128 GB)
  • Baterie: 3000mAh

Vernee Mars este un smartphone dual SIM care isi poate extinde capacitatea de stocare pana la 128 GB si care ascunde in acelasi timp 4 GB de RAM.

In ceea ce priveste structura si aspectul smarphone-ului Vernee Mars, specificam faptul ca telefonul are caracteristici demne de luat in seama si un design placut, comfortabil si atragator. Display-ul sau are o diagonala de 5.5 inch si o rezolutie Full HD de 1920×1080 pixeli. Ecranul este capabil sa livreze o densitate de pixeli per inch de 401 ppi, detaliu care asigura o ratie de contrat de 1000:1. Suna destul de bine acest aspect, sau cel putin asa se anunta. Peste display, Vernee a asezat o protectie de tip Corning Gorilla Glass plus un strat de sticla curbata. Vernee Mars este un smartphone dual SIM care isi poate extinde capacitatea de stocare pana la 128 GB si care ascunde in acelasi timp 4 GB de RAM. Impresionant pana acum la destule capitole, Vernee Mars ofera utilizatorilor viteza unui procesor de tip MediaTek Helio P10 de 1.8-2.0 Ghz, despre care s-a vorbit extrem de frumos in ultima vreme, mai la toate nivelurile.

Smartphone-ul ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow si este include o camera foto principala de 13 megapixeli (cu Flash LED dual-tone si senzor Sony IMX 258 de ultima generatie) plus o camera frontala pentru selfie de 5 megapixeli cu lentile wide productie Samsung. Senzorul de amprente il regasim in partea laterala a telefonului, iar la capitolul conectivitate specificam faptul ca telefonul primeste sprijin de calitate de la urmatoarele tehnologii: WiFi 802.11 a/b/g/n, 2.4GHz / 5GHz (dual band), Bluetooth 4.0 si GPS/A-GPS. In plus Vernee Mars beneficiaza de aportul unui acumulator de 3000 mAh. Momentan, telefonul poate fi achizitionat direct din China pentru suma de 230 de dolari, o suma valabila insa pentru aproximativ o luna de zile. Vernee apreciaza eforturile celor care se grabesc sa-l comande si asigura aceasta reducere de 20 de dolari, pentru ca dupa mijlocul lunii octombrie, Vernee Mars va putea fi achizitionat cu 240 de dolari. Un pret destul de piperat intr-adevar tinand cont de faptul ca brandul Vernee nu este inca unul foarte popular. Dar necunoscutul poate fi usor invins de calitate, iar smartphone-ul Vernee Mars pare sa castige multe bile albe la acest capitol.

Vernee Mars Review: 5.5 inch si procesor MediaTek Helio P10 plus

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vernee Mars
Author Rating
51star1star1star1star1star