Stiri

Vanzarile Xiaomi au explodat in al doilea trimestru din 2017

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

XiaomiXiaomi a devenit in ultimii doi ani unul dintre cele mai puternice branduri din zona Asia. Ascensiunea companiei infiintate in 2010 de Lei Jun nu mai poate fi pusa sub semnul indoielii, tinand cont de rezultatele inregistrate in materie de vanzari de produse electronice in 2014 si 2015.

De altfel, Xiaomi a devenit cel de-al treilea mare producator de telefoane mobile la nivel mondial in 2014, cand a atins o cota de piata de 5.6 %. La sapte ani de la infiintarea companiei, gigantul chinez a ajuns sa-si distribuie produsele in toate colturile lumii si sa aiba rezultate deosebite in regiuni precum China, Mexic, India, Taiwan, Vietnam, Thailanda, Malayesia, Hong Kong, Singapore si chiar Ungaria.

Peste 20 de milioane de unitati vandute de Xiaomi in trimestrul doi din 2017

Saptamana trecuta, un insider din industrie, pe numele sau Kevin Wang, a explicat ca rezultatele obtinute de compania din Haidian in al doilea trimestru din 2017 par remarcabile. Nu mai putin de 13 milioane de unitati a vandut compania condusa de Lei Jun in primul trimestru al anului, iar in al doilea trimestru, producatorul chinez se asteapta sa depaseasca 20 de milioane de unitati!

Cresterea substantiala a vanzarilor companiei nu se datoreaza doar popularitatii excelentului Mi 6 ci si saltului incredibil reusit de terminalele mid-range ale producatorului: Xiaomi Redmi 4 Note, Xiaomi Redmi 4A si Xiaomi Redmi 4. Aceste trei terminale au reusit sa aduca un numar record de vanzari in zona India, una dintre cele mai dorite zone pentru marile companii producatoare.

La cateva zile distanta insa de la primele sale afirmatii, Wang revine si marturiseste ca progresul este chiar mai spectaculos decat se astepta el. Conform lui Kevin Wang, Xiaomi va depasi 23 de milioane de unitati in al doilea trimestru al anului si nu 20 de milioane asa cum estimase insider-ul in urma cu o saptamana. Intr-o postare pe reteaua Weibo, Wang sustine chiar ca, dupa propriile sale estimari, Xiaomi va vinde in al treilea trimestru din 2017, peste 28 de milioane de telefoane mobile.

Xiaomi, Kevin Wang

Xiaomi va atinge 80 de milioane de unitati vandute pana la finalul anului

Avand in vedere faptul ca in primul trimestru vanzarile au fost sub 20 de milioane de unitati, cifrele din al doilea si al treilea trimestru par extraordinare pentru viitorul companiei. Pana spre finalul anului insa, compania fondata de Lei Jun asteapta un adevarat boom. Producatorul pregateste mai multe lansari in aceasta perioada a anului, iar noul Xiaomi Redmi Pro 2 va fi cel mai probabil primul handset de pe piata cu noul chipset Snapdragon 660 al companiei. Totodata, acesta ar putea fi cel mai ieftin smartphone cu display full – screen asemenator Galaxy S8 din lume. Nu departe de aceste speculatii sunt si cele care se leaga de lansarea oficiala a Xiaomi Mi 6 Plus, un terminal la fel de spectaculos.

Alte lansari ale producatorului ar putea fi Xiaomi Mi Note 3 si Xiaomi Mi Mix 2, terminale de asemenea foarte asteptate de publicul larg. Spre finalul anului, compania chineza ar putea lansa si device-urile Redmi 5 si  Redmi Note 5. Terminalul Mi Max 2 a fost deja lansat, la fel si noul Xiaomi Mi 6, despre care puteti citi mai multe aici. In aceste conditii, „explozia” companiei in 2017 este una fireasca, iar asteptarile insider-ului Kevin Wang, care anunta ca producatorul cu sediul central in Haidian va depasi 80 de milioane de unitati vandute in acest an, nu par irealizabile.

Summary
Vanzarile Xiaomi au explodat in al doilea trimestru din 2017
Article Name
Vanzarile Xiaomi au explodat in al doilea trimestru din 2017
Description
Xiaomi a vandut peste 20 de milioane de unitati in al doilea trimestru din 2017, iar vanzarile sale continua sa creasca