Reviews

UTOK Q55 review, pareri, pret si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Utok a lansat terminalul UTOK Q55 cu scopul de a oferi un produs entry level cu un nivel de performanta acceptabil si un pret decent tuturor utilizatorilor din Romania. Informatii despre UTOK Q55 pret de vanzare precum si un review UTOK Q55 veti gasi in articolul de mai jos.

UTOK Q55 review

UTOK Q55 este un smartphone dual sim care se bazeaza pe un procesor Quad Core de 1.2 Ghz si care ruleaza pe Android v5.1 Lollipop. Telefonul cantareste 160 de grame si are o grosime de 8.9 milimetri, este compatibil 3 G si are o memorie RAM de 1GB, respectiv un spatiu de stocare de 8GB. Telefonul ofera utilizatorului un display IPS HD de 5 inch cu rezolutie 1280×720, menit sa asigure o proportie cat mai exacta a culorilor si sa redea imagini cat mai reale. UTOK Q55 beneficiaza de asemenea de un sistem dual de camere foto dintre care remarcam camera principala a terminalului care are un senzor de 8 megapixeli. Camera frontala are doar 0.3 megapixeli. In ceea ce priveste acumulatorul telefonului, UTOK Q55 se bazeaza pe o baterie Lithium Ion cu o capacitate de 2000 mAh. Smartphoneul asigura atat redare video cat si redare audio si beneficiaza de functia Radio FM pentru cei care nu doresc sa scape nimic important din ceea ce ofera posturile de radio din Romania.

…. vezi Acumulatori externi pentru telefonul tau!

UTOK Q55 opinii si pret de vanzare

Cei interesati de achizitionarea acestui terminal trebuie sa stie ca pretul UTOK Q55 difera in functie de magazinul de la care telefonul poate fi achizitionat. Variatia de pret este insa mica, astfel ca UTOK Q55 poate fi achizitionat la liber cu sume cuprinse intre 450 si 490 de lei. Dupa achizitionarea sa veti constata insa cu stupoare ca exista destul de putine variante de accesorii pentru acest model de telefon. Din fericire, site-ul catmobile.ro va ofera atat huse cat si folii de telefon pentru modelul UTOK Q55 asa ca nu ezitati sa aruncati o privire peste gama noastra de produse.

In privinta performantei sale, in mod surprinzator, procesorul inclus de Utok in componenta modelului sau Q55, se descurca bine. Telefonul prezinta un lag obisnuit si o oarecare dificultate la deschiderea unor aplicatii sau la capitolul browsing, dar una peste alta, pentru pretul de vanzare, Q55 se misca bine. In schimb camera secundara a telefonului este ca si inexistenta, in timp ce camera de 8 megapixeli isi face intr-o maniera decenta datoria pe timpul zilei, dar intampina probleme mari pe timp de noapte. Acumulatorul de 2000 mAh nu-l ajuta foarte mult la capitolul autonomie, dar prezinta marele avantaj ca este detasabil. Per total, in UTOK Q55 gasim specificatii destul de bune, iar raportat la pretul de achizitie, un smartphone de 5 inch cu rezolutie HD, procesor de 1.2Ghz si 1 GB de RAM suna destul de provocator.

UTOK Q55 opinii si pret de vanzare

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
UTOK
Product Name
UTOK Q55