Stiri

Noul update iOS 10 vine cu functia Find My AirPods

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Find My AirdPods, o functie interesanta in noul update iOS 10 →iOS 10, al zecelea mare sistem de operare pentru telefoane mobile realizat de Apple Inc primeste un nou update. Succesorul celebrului iOS 9 a fost anuntat oficial in iunie 2016 si lansat pe 13 septembrie 2016. Recent, Apple a anuntat iOS 10.3 public beta 4, o noua actualizare venita la scurt timp dupa lansarea versiunii standard. Conform specialistilor companiei, noua versiune de iOS 10 va rezolva anumite probleme semnalate de catre majoritatea utilizatorilor Apple, imbunatatind totodata stabilitatea generala a sistemului de operare al companiei si automat si experienta in folosire.

Update iOS 10 (iOS 10.3) cu functie speciala pentru gasirea castilor AirPods

Intre subiectele sensibile abordate de catre utilizatorii Apple s-a numarat inca de la inceput problema castilor AirPods. Acestea sunt castile minune pe care compania nord-americana le-a implementat si alaturat conceptului iPhone 7, fiind in fapt o versiune fara fir a castilor EarPods normale propusa de Apple Inc pentru toti cei care au fost nemultumiti de faptul ca noile varfuri de gama pe 2016 nu au mufa jack audio. Care a fost insa una dintre probelmele cel mai des semnalate de catre utilizatori? Faptul ca acestea sunt extrem de usor de pierdut, detaliu aproape evident, tinand cont ca AirPods sunt lipsite de firul care le face mult mai vizibile. Tinand cont ca aceste casti nu sunt deloc ieftine, ingrjiorarea utilizatorilor iPhone 7 este oarecum justificata, fara a mai adauga faptul ca ele pot sa cada foarte usor din urechi.

update iOS 10 include functia Find My AirdPods

In noul update iOS 10, Apple a venit insa cu o solutie cat se poate de ingenioasa si de utila. Acesta va include o functie speciala denumita „Find my AirPods”, care nu doar ca are misiunea de a-i salva pe actualii proprietari de iphones si de casti AirPods, dar si posibilitatea de a-i convinge pe altii de utilitatea lor si automat portita potrivita pentru a-i face sa cumpere aceste tipuri de casti.

Celebrele casti AirPods pot fi comandate de pe site-ul oficial al Apple si de la partenerii autorizati ai companiei si costa 159 de dolari, fara ca gigantul nord-american sa asigure si garantia extinsa AppleCare, ceea ce inseamna ca ingrijorarea utilizatorilor se leaga si de eventualele pagube pe care acestia le-ar putea suferi, intrucat dupa exprirarea garantiei, Apple nu va mai repara castile. In plus, stocul este unul destul de limitat, astfel ca sunt sanse putine ca o data pierdute aceste casti sa le poti inlocui atat de rapid, tinand cont ca cei care le comanda primesc de regula un termen de livrare la distanta de minim o luna. Functia „Find my AirPods” din noul update iOS 10 ar putea salva situatia pentru multi utilizatori si alunga astfel ingrijorarile, anuntul companiei din Cupertino fiind deja foarte bine intampinat de catre fanii Apple si posesorii de iPhone 7.

Va reamintim ca in 2017, Apple aniverseaza 10 ani de la lansarea primului iPhone pe piata si ca in septembrie va lansa cel mai probabil un nou varf de gama, iPhone 8 denumit din cate se pare iPhone X. Anul trecut, concernul infiintat de legendarul Steve Jobs a vandut peste 200 de milioane de unitati, iar in 2017 specialistii anticipeaza ca Apple va depasi aceasta cantitate. Pana la aparitia viitorului varf de gama Apple  va invitam sa aruncati o privire peste cele mai noi accesorii destinate terminalelor Apple pe site-ul nostru precum si pe ultimele huse iPhone 7 si folii de protectie iPhone 7 Plus pe care le-am adus in Romania.

Find My AirdPods, o functie care se va regasi in noul update iOS 10

Summary
Noul update iOS 10 vine cu functia Find My AirPods
Article Name
Noul update iOS 10 vine cu functia Find My AirPods
Description
Noul update iOS 10 (iOS 10.3) va include o functie speciala denumita Find My AirPods menita sa ajute utilizatorii care au casti AirPods
Author
Publisher Name
Catmobile