Stiri

Un nou update de software pentru Samsung Galaxy S9. Ce aduce nou?

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Linia de telefoane Samsung S a reprezentat întotdeauna, una cele mai bune oferte ale companiei. Fiecare telefon nou din linia „S” are ceva nou de oferit.

Acum doi ani, Samsung a lansat Galxaxy S9 și S9 +. Seria S este prima serie de la Samsung care a avut o configurație cu cameră duală. De asemenea, telefonul a adus deschiderea variabilă iconică pe un smartphone. Toate acestea și multe altele au făcut din S9 unul dintre cele mai bune telefoane ale vremii sale.

Un nou update de software pentru Samsung Galaxy S9

S9 a continuat să primească actualizări OTA de la Samsung. În luna februarie a acestui an, smartphone-ul premium al companiei a început să primească actualizarea Android 10.

Telefonul primește lunar actualizări de securitate de la companie. Ieri telefonul a primit actualizarea din aprilie 2020, care a adus corecții in ceea ce priveste securitatea pentru 14 vulnerabilități critice în sistemul de operare Android, împreună cu o mulțime de alte vulnerabilități cu risc ridicat și moderat.

Patch-ul aduce, de asemenea, corecții pentru 34 de elemente de Vulnerabilități și Expuneri Samsung (SVE), care sunt vulnerabilități care afectează doar software-ul Samsung. Unul dintre aceste SVE critic a permis executarea codului arbitrar prin multiple vulnerabilități legate de recunoașterea amprentelor digitale, în timp ce un altul ar putea permite accesul neautorizat la aplicațiile Secure Folder.

Dar actualizarea de securitate nu este singurul plus pe care l-a adus aceasta noua actualizare. Actualizarea în conformitate cu Changelog îmbunătățește securitatea pentru conturile Samsung. De asemenea, ea îmbunătățește compatibilitatea S9 și S9 + cu aplicația Camera Controller pentru Galaxy Watch. Aplicația de control a camerei vă permite să controlați camera de pe telefonul dumneavoastra Galaxy chiar de pe smartwatch-ul Samsung. Actualizarea aduce, de asemenea, stabilitate pentru aplicațiile Mesaje, Contacte, Galerie și Cameră foto.

Specificatii Samsung Galaxy S9 (de baza)
→Rezolutie Display : QHD+ (1440 x 2960)
→Diagonala Display : 5.8-inch, 18.5:9 ratio
→Tehnologie Display : Super AMOLED
→Chipset: Exynos 9810/Snapdragon 845
→RAM: 4GB
→Stocare (ROM): 64GB
→Camera principala: 12MP
→Camera frontala: 8MP
→Baterie: 3,000mAh
→Sistem de operare: Android 8 Oreo