Stiri

UMIDIGI Z1 pregatit de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

UMIDIGI Z1 este foarte aproape de data oficiala de lansare. Flagshipul care a primit un design foarte atragator din partea producatorului, va fi un terminal destul de slim, in ciuda faptului ca va adaposti o baterie foarte mare. Doar 6,95 milimetri grosime are flaghispul celor de la UMIDIGI, un device incantator pe care compania il prezinta astfel: „cel mai subtire flagship vazut vreodata, cu cea mai mare baterie”. Este al doilea terminal foarte interesant pe care  producatorul il va lansa dupa UMIDIGI C Note (review).

UMIDIGI Z1 flagship cu display Full HD, camera foto duala si procesor puternic

UMIDIGI Z1 (2)Speculatiile in privinta phabletului UMIDIGI Z1 au inceput inca de acum cateva luni, insa confirmarile din partea companiei producatoare au aparut relativ recent. Modelul Z1 de la UMIDIGI va fi unul foarte puternic, in primul rand datorita procesorului sau MediaTek.

Umidigi nu a optat pentru orice tip de procesor de la MediaTek ci unul care sa respecte nivelul de performanta dorit. Helio P20 octa core este deja un chipset foarte cunoscut si il vom regasi si in noul varf de gama al celor de la Umidigi.

6GB a alocat compania memoriei RAM a acestui telefon, iar alti 64 GB au fost destinati spatiului de stocare a datelor.

UMIDIGI Z1 este un terminal de top 4G LTE cu display Full HD de tip SUPER AMOLED. Acest detaliu nu poate trece neobservat, pentru ca ecranul de tip SUPER AMOLED este o premiera pentru producator. 5.5 inch in diagonala va avea acest display acoperit desigur de sticla curbata 2.5D.

Varful de gama al Umidigi va rula cel mai nou sistem de operare Android (v7.1) si va fi echipat cu o camera foto duala. Produsa de Sony, aceasta va incorpora un senzor de imagine de 13 megapixeli si un altul de 5 megapixeli.

Nu lipsesc flash LED Dual Tone-ul si o camera frontala, destinata pasionatilor de selfie-uri cu rezolutie de 5 megapixeli. Remarcabil faptul ca producatorul a reusit sa incorporeze intr-un terminal destul de slim o baterie cu o capacitate foarte mare: 4000 mAh. Evident, acumulatorul nu este privat de tehnologie fast charging.

Phablet-ul va fi prezentat oficial pe 19 iunie si este de asteptat sa coste in jurul sumei de 300 de euro.

Specificatii UMIDIGI Z1

  • Display: SUPER AMOLED, diagonala 5.5 inch, rezolutie Full HD (1920×1080 pixeli)
  • Procesor: octa core de la MediaTEK, Helio P20
  • Memorie RAM: 6 GB
  • Memorie ROM: 64 GB
  • Conectivitate: 4G LTE
  • Sistem de operare: Android 7.0 Nougat
  • Dotari foto: camera principala duala (13 + 5 megapixeli), camera frontala (5 megapixeli)
  • Grosime: 6.95 milimetri

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
UMIDIGI
Product Name
UMIDIGI Z1