Reviews, Stiri

UMiDigi Z PRO, flagship-ul cu procesor deca-core, design atragator si pret accesibil

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

UMiDigi Z PRO este daca vreti prima „creatie” de calibru a noului format al Umi, compania chineza transformata in UMiDigi. Noul terminal UMiDigi Z PRO anuntat la Mobile World Congress 2017 este un UMi Z imbunatatit, dar care insuseste titulara „PRO” si devine primul terminal oficial care poarta numele UMiDigi ca urmare a schimbarii numelui acestei companii. Flagship killer-ul companiei, UMiDigi Z PRO nu difera foarte mult ca specificatii de UMi Z, dar aduce cateva modifcari totusi importante despre care vom discuta si noi in cele ce urmeaza.

UMiDigi Z PRO review si impresii

Primele impresii despre UMiDigi Z PRO sunt pozitive, in sensul in care la prima vedere smartphone-ul arata impecabil si prezinta o configuratie interesanta la un pret accesibil. O prima privire aruncata peste lista caracteristicilor oferita de compania chineza, scoate in evidenta potentialul evident al procesorului deca-core de la MediaTek,Helio X27, un chipset tactat la 2.6 Ghz si sprijinit de o placa video de foarte buna calitate: GPU Mali-T880 MP4. Acestui „parteneriat”, UMiDigi i-a adauat 4GB de memorie RAM de tip LPDDR 3 si 32 GB memorie nativa, un spatiu de stocare care din fericire poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD. Asadar, un procesor de calitate bazat pe 10 nuclee ARM Cortex – A53 care va asigura cu siguranta o experienta de calitate inclusiv din punct de vedere al multitasking-ului.

UMiDigi Z PRO

Terminalul isi continua insa curajos lista specificatiilor interesante propunandu-ne un display marca Sharp IGZO cu diagonala de 5.5 inch si o rezolutie buna de 1920 x 1080 pixeli. UMiDigi Z PRO este primul terminal cu procesor deca-core MediaTek care asigura si accesul la o camera duala de o foarte buna calitate. Pentru ca prima sa camera,cea principala, este duala si are doi senzori de cate 13 megapixeli Sony IMX 258 cu PDAF si flash Quad-LED! Suna foarte bine si inspira o calitate evidenta! Camera frontala este si ea peste asteptarile mele personale si probabil ale multora dintre dumneavoastra. De ce? Pentru ca vine cu un senzor de imagine de 13 megapixeli marca Samsung! Asadar, pasionatii de selfie-uri ar trebui sa ia in calcul foarte serios acest terminal, pentru ca nu cred ca vor ramane dezamagiti.

N-am terminat insa cu impresia pozitiva despre UMiDigi Z PRO, flagshipul celor de la UMiDigi. Terminalul ruleaza Android 6.0 Marshmallow, cu promisiunea unui update imediat la Android 7.0 Nougat. El are la dispozitie un acumulator generos cu o capacitate de 3780 mAh cu fast charging MediaTek Pump Express + care ii asigura incarcarea rapida pana la 100% in mai putin de doua ore. UMiDigi Z PRO accepta cartele microSIM atat in modul 2G,cat si 3G sau 4G, dar si retele Wi-Fi b/g/n pana la 5 Ghz. Dispozitivul are in distributie port USB tip C si un senzor de amprente de calitate Touch ID 2.1 intergrat in butonul fizic Home. De asemenea, se pare ca device-ul beneficiaza de o calitate foarte buna a sunetului tinand cont de cele doua difuzoare extrem de capabile.

UMiDigi Z PRO disponibilitate

Flagshipul UMiDigi Z PRO este deja disponibil la precomanda inca de la mijlocul lunii ianuarie pentru anumite regiuni ale lumii, si din 9 martie pentru alte zone importante din Asia si Europa. Un detaliu cat se poate de placut legat de acest terminal este legat de carcasa sa unibody care este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu, cu finisaje de buna calitate. Avem asadar un smartphone cu un design foarte atragator, un pret accesibil, procesor deca-core si sistem dual de camere foto de o calitate impecabila.

Citeste si UMi Super review, detalii si specificatii

Mai multe detalii despre terminalul UMiDigi Z PRO gasiti pe site-ul producatorului, acolo unde puteti primi un voucher de 50$, de care va puteti folosi insa doar in magazinele partenere ale UMiDigi.

UMiDigi Z PRO, flagship-ul cu procesor deca-core, design atragator si pret accesibil

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
UMiDigi
Product Name
UMiDigi Z PRO